وزیر کشور به کیاسر سفر می کند

image_pdfimage_print

منطقه چهاردانگه مازندران با تقدیم 195 شهید در سربلندی ایران اسلامی نقش بسیار اثرگذاری داشت.

خبرگزاری فارس: حضور وزیر کشور در یادواره شهدای منطقه چهاردانگه

با بررسی وضعیت خانوادگی شهدا در منطقه چهاردانگه نشان می‌دهد که این خانواده‌ها با وجود بضاعت کم مالی و مشکلات اقتصادی علاقه عجیبی به نظام اسلامی و حفظ آن داشتند.

بسیاری از خانواده شهدای منطقه چهاردانگه مازندران کشاورززاده هستند و با وجود مشکلات مالی که در زمان جنگ داشتند حفظ و حراست از میهن اسلامی را امری واجب‌تر از رسیدگی به خانواده تشخیص دادند و با تمام وجود در جبهه‌ها حضور داشتند.

برخی از خانواده‌های این منطقه دو و سه شهید را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند و یادواره شهدای منطقه چهاردانگه مازندران نیز هر ساله 17 مهر ماه در یکی از مناطق روستایی میزبانی می‌شود و امسال شهر کیاسر میزبان برگزاری یازدهمین یادواره شهدای منطقه چهاردانگه مازندران است که قرار است وزیر کشور در روز برگزاری این یادواره در شهر کیاسر حضور پیدا کند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo