

مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران گفت: برای جلوگیری از بروز آبگرفتگی معابر در سطح استان باید کمیته فنی هدایت آبهای سطحی با حضور شهرداران استان تشکیل شود.
رستم زرودی در گفتوگو با فارس درباره میزان خسارت سیل شب گذشته به مناطق غرب استان مازندران اظهار داشت: مسئولان شهری و فرمانداران رقم ریالی خسارت را هنوز در اختیار ما قرار ندادند.
وی اظهار داشت: مواردی مانند قطع درخت، ریزش سنگ در محورهای روستایی، شکسته شدن تیر برق، آبگرفتگی 11 واحد مسکونی در شهر عباسآباد، آبگرفتگی چند واحد مسکونی در رامسر و نیز تخریب گوشواره پل به مرکز مدیریت بحران استانداری اعلام شد و قرار است برآورد ریالی در روزهای آینده انجام شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در پاسخ به این سئوال که آیا برنامه مدونی برای ساماندهی آبهای سطحی در مازندران وجود دارید یا خیر گفت: آبروهای ساخته شده در مازندران پاسخگوی بارشهای طبیعی باران است.
وی با اشاره به بارش 215 میلیمتر باران در رامسر به مدت هشت ساعت با سرعت 29 کیلومتر در ساعت، بیان داشت: آبروهای فعلی تعبیه شده در این شهر پاسخگویی این مقدار بارندگی نیست و باید در این زمینه برنامه مدونی تعریف شود.
زرودی در پاسخ به این سئوال فارس که چرا با وجود مسجل بودن بارش باران زیاد در شهرهای رامسر، نوشهر و چالوس و سایر شهرهای مازندران هنوز آبروهای آنها دچار مشکل است، گفت: بخشی از حل این مشکل باید توسط شهرداریها انجام شود.
وی گفت: بسیاری از آبروهای نصب شده در سطح شهر بتونی است و امکان نفوذ آب در آن از همه نقاط شهر وجود ندارد که این امر باعث جمع شدن آب در نقاط شهر میشود.
این مسئول بیان داشت: در برخی از شهرهای استان حجم آبروهای بسیار کم است که نیاز به اصلاح دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: برای رفع مشکل آبگرفتی در شهرهای استان مازندران نیاز است کمیته فنی هدایت آبهای سطحی در استان با حضور شهرداران تشکیل و این کمیته درباره ساماندهی آبهای سطحی استان طرح و برنامه مدونی را در دستور کار قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل آبهای سطحی استان مازندران باید در کارگروه و با تشکیل کمیته فنی هدایت آبهای سطحی حل شود.