مازندران در بخش کیفیت آب با مشکل مواجه است

image_pdfimage_print

ذبیح‌الله ذاکری صبح امروز در جمع مدیران و روسای ادارات شهرستان محمودآباد در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با اعلام اینکه استان مازندران در تامین آب و کمیت آن هیچ مشکلی ندارد، اظهار داشت: هم‌اکنون این استان در بخش کیفیت آب با مشکل مواجه است.

وی با بیان اینکه برای حذف آهن و منگنز آب نیاز به 450 میلیون تومان اعتبار است، تصریح کرد: برای این بخش باید از منابع داخلی کمک گرفت و فرمانداری‌ها به موضوع کیفیت آب توجه کنند.

مدیرعامل آب‌ و فاضلاب شهری مازندران با اشاره به اینکه مازندران گردشگرپذیر است و با این وجود اعتبارات دستگاه‌های آن استانی است، گفت: مازندران خدمات کشوری ارائه می‌دهد و مسئولان باید در پی دریافت سهم استان از محل اعتبارات‌ ملی برای تامین زیرساخت‌های اساسی همچون آب و فاضلاب باشند.

وی از اجرای پروژه‌‌های فاضلاب شهری در پنج شهر قائمشهر، آمل، محمودآباد، تنکابن و رامسر خبر داد و افزود: در اجرای طرح‌های فاضلاب به دلیل مشکلات اعتباری در دولت مجبور شدیم از تسهیلات بانک توسعه اسلامی بهره‌گیری کنیم تا این طرح‌ها به بهره‌برداری برسند.

ذاکری با اعلام اینکه مجموع اعتبار سال‌ جاری بالغ بر 3 میلیارد تومان تصویب شده است، بیان داشت: با توجه به این اعتبار برای پروژه تصفیه‌خانه استان نیاز به 7 میلیارد تومان است که شامل 5/2 کیلومتر شبکه می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: در این استان هزینه آب‌ و فاضلاب نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است بنابراین پروژه‌ها هم دیرتر و با هزینه بیشتر انجام می‌شوند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo