کلاهبرداري370 ميلياردي با استفاده از عناوين جعلي در مازندران

فرمانده انتظامي استان مازندران از دستگيري چهار کلاهبردار که با استفاده از عناوين جعلي با خريد و شراکت در دو پروژه صنعتي و گردشگري شهرستان نور 370ميليارد ريال کلاهبرداري کرده بودند خبر داد .
سردار جعفري نسب در گفت و گو با پايگاه خبري پليس گفت : درپي کسب خبري از منابع اطلاعاتي و همچنين شکايت نماينده حقوقي دو شرکت صنعتي و گردشگري در شهرستان هاي آمل و نور مبني بر فعاليت باندي کلاهبردار با استفاده از عناوين جعلي ، رسيدگي به اين موضوع در دستور کار پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت .
فرمانده انتظامي استان مازندران افزود : ماموران درادامه تحقيقات پليسي موفق شدند اعضاي اين باند به نام هاي “باقر – آ ” و “محمد علي –آ ” اهل وساکن اصفهان،”هادي – الف ” اهل بجنورد و فرد ديگري به نام ” محمد- الف ” اهل مشهد را شناسايي و دستگير کنند .
سردار جعفري نسب تصريح کرد : تحقيقات پليسي از اين متهمان که با استفاده از عناوين جعلي و با ارائه چک هايي بلامحل 370 ميليارد ريال از اين شرکت ها کلاهبرداري کرده بودند آغاز شد .
وي ادامه داد: اين افراد در بازجويي هاي به عمل آمده به خريد سهام يک شرکت فولاد و شراکت در يک پروژه سياحتي و گردشگري با ارائه چک هاي بلامحل که از شرکتي ورشکسته در استان اصفهان خريداري کرده بودند اعتراف کردند .
فرمانده انتظامي استان مازندران در خاتمه اظهار داشت : متهمان پس ازتشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي و تحقيقات پليس در اين زمينه همچنان ادامه دارد .