یک درصد اعتبارات برای امور رفاهی، عمرانی، آموزشی و پرورشی مدارس هزینه می شود

image_pdfimage_print

تقی شادمان با اشاره به اینکه مدارس به سه دسته دولتی عادی، دولتی خاص و غیرانتفاعی تقسیم‌بندی می‌شوند، اظهار داشت: تنها در مدارس دولتی عادی دریافت شهریه ممنوع است و در زمان دریافت کارنامه و ثبت‌نام نیز هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.خبرگزاری فارس: 99 درصد اعتبارات آموزش و پرورش صرف حقوق کارکنان می‌شود

وی یادآور شد: در مدارس خاص مانند شاهد، تیزهوشان، هیئت امنایی و نمونه دولتی نیز طبق دستورالعمل‌هایی که اولیا در جریان هستند و متناسب با ویژگی‌هایی که مدارس دارند شهریه دریافت می‌شود اما این امر نیز در فصلی غیر از فصل ثبت‌نام است.

دبیر ستاد ثبت‌نام آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اینکه در زمان ثبت‌نام خانواده‌ها بیشترین دغدغه را دارند به همین دلیل به مدارس نیز توصیه کردیم که در این فصول شهریه دریافت نکنند، تصریح کرد: برخی از والدین که به مدارس بدهکار هستند در زمان دریافت کارنامه از سوی مدیران برای دریافت شهریه رایزنی صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سئوال که مکانیزم شما برای رسیدگی به شکایت والدین از مدارس خاطی چیست، اظهار داشت: در تمامی مدارسی که ثبت‌نام دانش‌آموزان در آن صورت گرفت تراکت‌هایی نصب شده که شماره تماس ستاد ثبت‌نام درج شده است که والدین می‌توانند همان جا اقدام به تماس کرده و گلایه خود را بازگو کنند.

شادمان با اشاره به اینکه در 32 شهر استان نیز 35 ناظر ثابت ثبت‌نام به کار گرفته شده است که در صورت مشاهده تخلفات گزارش می‌شود، افزود: اذعان داریم با 464 هزار دانش‌آموزی موجود در مازندران رسیدگی به همه شکایات و اطلاع از وضعیت همه مدارس نیاز به همکاری بیشتر خانواده‌ها و به ویژه رسانه‌ها دارد.

وی با تاکید بر اینکه هفته‌ای به نام هفته پیوند اولیا و مدارس در کشور نامگذاری شده است، بیان داشت: در این هفته مدیران با ارائه عملکرد به والدین در محیطی دوستانه و بیان نیازهای رفاهی و آموزشی مدرسه اقدام به دریافت کمک مالی از والدین می‌کنند اما تاکید می‌کنیم که در این امر نیز هیچ اجباری نیست و خانواده‌ها بر اساس خواسته خود به آموزش و پرورش کمک می‌کنند.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به نیاز مدارس استان به کمک‌های والدین اشاره کرد و افزود: باید واقعیت را بپذیریم بودجه دولتی امسال نسبت به سال 92، 17درصد افزایش داشته است اما این افزایش در بودجه آموزش و پرورش به 26 درصد رسیده اما با این وجود نیز 99 درصد اعتبارات آموزش و پرورش صرف هزینه پرسنل و دستمزد می‌شود پس قاعدتا یک درصد باقی می‌ماند که باید تمامی هزینه‌های رفاهی، عمرانی، آموزشی و پرورشی مدارس با این اعتبارات جبران شود.

وی ادامه داد: با وجود این مشکلات قطعا نیاز به مشارکت اولیا در مدارس وجود دارد.

شادمان با اشاره به دستور وزیر در زمینه پرداخت سرانه دانش‌آموزی گفت: وزیر آموزش و پرورش قول پرداخت سرانه مدارس را پیش از آغاز سال تحصیلی داده‌اند و تلاش می‌کنیم این سرانه به موقع پرداخت شود تا مدیران بتوانند مدارس را برای آغاز سال تحصیلی آماده کنند.

وی با تاکید بر همکاری متقابل رسانه و والدین و آموزش و پرورش گفت: به کمک‌های والدین نیاز داریم اما این کمک‌ها از طریق مکانیزم‌های قانونی دریافت می‌شود

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo