اجرای بیش از ۶۰ طرح اجرایی و برگزاری ۱۶۰ دوره آموزشی طی ۶ ماه
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري مازندران گفت: اين دفتر طي ۶ ماه گذشته بيش از ۶۰ طرح را در حوزه بانوان و خانواده در سطح استان به مرحله اجرا در آورده است.
به گزارش روابط عمومي استانداري، مريم جمشيدي ضمن ارائه گزارشي از عملكرد ۶ ماه گذشته اين اداره كل، بيان داشت: تحكيم بنيان خانواده ، توسعه سلامت زنان ، توسعه فرهنگ عفاف و حجاب ، توسعه و ساماندهي امور معيشتي واقتصادي با اولويت ساماندهي مشاغل خانگي ، پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و ارتقاء سطح آموزش و پژوهش درحوزه زنان و خانواده از جمله مهم ترين محورهاي اجراي طرح ها، برنامه ها و كارگاه هاي آموزشي دفتر بانوان و خانواده استانداري مي باشند.
وي با اشاره به برگزاري ۶۲ عنوان كارگاه آموزشي در ۱۶۳ دوره براي بانوان استان طي همين مدت، اذعان داشت: از دي ماه سال گذشته تا خردادماه امسال ۷۸ همايش كاربردي با موضوعات گوناگون در حوزه مسائل امور بانوان و خانواده در مازندران برگزار شده است.
جمشيدي هم چنين از برگزاري ۲۰ نشست تخصصي، ۵۳ مراسم تجليل و ۴۵ دوره نمايشگاه توسط دفتر بانوان و خانواده استانداري در اين دوره ۶ ماهه خبر داد.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران ادامه داد: فعاليت هاي اين دفتر تنها به برگزاري جلسات و همايش ها ختم نمي شود بلكه در همين مدت بيش از ۱۶۰ مورد ديدار و بازديد نيز انجام شده و تورها و اردوهاي متعددي براي گروه هاي مختلف و فعالين حوزه بانوان برگزار شده است.
وي در پايان تصريح كرد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداري در هفته گراميداشت مقام زن ۲۰۸۹ برنامه و در دهه مبارك فجر نيز ۹۶۰ برنامه اجرا نموده است.