برگزاری کنگره سه‌روزه ارتوپدی شمال کشور در ساری با حضور اساتید برجسته داخلی و مهمانان خارجی

به گزارش کیاپرس، دکتر مسعود شایسته‌آذر، متخصص ارتوپدی و دبیر علمی سمینار ارتوپدی شمال کشور، با اشاره به سیاست‌های آموزشی انجمن جراحان ارتوپدی ایران، از برگزاری یک برنامه علمی سه‌روزه ویژه ارتوپدان شمال کشور در ساری خبر داد.

وی گفت: انجمن جراحان ارتوپدی ایران هر ساله یک برنامه آموزشی پنج‌روزه برای تمامی همکاران ارتوپد در تهران برگزار می‌کند و همزمان سیاست‌گذاری کرده است که شاخه‌های شمال و جنوب کشور نیز برنامه‌های علمی مستقل خود را برگزار کنند. در همین راستا، امسال تصمیم گرفتیم این سمینار را برای همکاران ارتوپد شمال کشور در شهر ساری برگزار کنیم.

دبیر علمی سمینار ارتوپدی شمال کشور افزود: این برنامه علمی طی روزهای چهارشنبه تا جمعه، ۲۶ تا ۲۸ آذرماه در هتل بادله ساری برگزار شد و تلاش کردیم چالش‌برانگیزترین و مهم‌ترین مباحث روز ارتوپدی را با حضور بهترین اساتید کشور مورد بحث و بررسی قرار دهیم؛ به‌ویژه با تمرکز ویژه بر آموزش دستیاران و همکاران جوان.

دکتر شایسته‌آذر ادامه داد: بار اصلی این برنامه بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، بابل و گلستان بود و اساتید این دانشگاه‌ها سخنرانی‌های تخصصی متعددی ارائه کردند. همچنین برای تکمیل برنامه از اساتید برجسته‌ای از تهران، مشهد، قزوین، تبریز، شیراز و اهواز دعوت شد تا آخرین دستاوردها و تحقیقات علمی خود را در حوزه‌های تخصصی ارتوپدی ارائه دهند.

وی با اشاره به حضور اساتید مطرح کشور گفت: از جمله مهمانان این سمینار، دکتر شاه‌چراغی استاد ارتوپدی اطفال از شیراز بودند که به همراه همکاران خود مباحث آموزشی ارزشمندی را به‌ویژه برای دستیاران و پزشکان جوان ارائه کردند. همچنین اساتیدی از مشهد با تیم‌های تخصصی خود در حوزه تعویض مفصل حضور یافتند و دیگر همکاران از استان‌های مختلف کشور نیز در این برنامه مشارکت داشتند.

دبیر علمی سمینار با تأکید بر توانمندی ارتوپدی ایران اظهار کرد: ارتوپدی ایران در سطح خاورمیانه از رشته‌های بسیار توانمند و شاخص محسوب می‌شود و تلاش کردیم این توان علمی را به همکاران خارج از کشور نیز معرفی کنیم تا زمینه‌ساز تعاملات علمی بین‌المللی شود.

وی از حضور ۱۴ مهمان از کشور تاجیکستان در این سمینار خبر داد و گفت: این همکاران ارتوپد از تاجیکستان دعوت شده بودند و خوشبختانه حضور یافتند. در جریان این تعامل علمی، آن‌ها بر نیاز به همکاری آموزشی مشترک تأکید داشتند و پیشنهاد دادند که دانشگاه‌های دو کشور در حوزه آموزش ارتوپدی و درمان بیماران همکاری داشته باشند.

دکتر شایسته‌آذر افزود: در همین راستا ارتباطی میان اساتید دانشگاهی تاجیکستان و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی برقرار شد و آمادگی برای تدوین تفاهم‌نامه‌های آموزشی مشترک وجود دارد؛ از آموزش در سطوح مختلف پزشکی تا برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی در ایران.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر این همکاری‌های علمی و آموزشی به نتیجه برسد، برای بنده مایه افتخار و خوشبختی خواهد بود و می‌تواند گامی مؤثر در ارتقای جایگاه علمی ارتوپدی ایران و گسترش دیپلماسی سلامت باشد.

به گزارش کیاپرس، دکتر مسعود شایسته‌آذر، متخصص ارتوپدی و دبیر علمی کنگره ارتوپدی شمال کشور، با اشاره به سیاست‌های آموزشی انجمن جراحان ارتوپدی ایران، از برگزاری یک کنگره علمی سه‌روزه ویژه ارتوپدان شمال کشور در ساری خبر داد.

وی گفت: انجمن جراحان ارتوپدی ایران همه‌ساله یک برنامه آموزشی پنج‌روزه برای همکاران ارتوپد در تهران برگزار می‌کند و همزمان سیاست‌گذاری کرده است که شاخه‌های شمال و جنوب کشور نیز کنگره‌ها و برنامه‌های علمی مستقل خود را برگزار کنند. در همین راستا، امسال تصمیم گرفتیم این کنگره را برای همکاران ارتوپد شمال کشور در شهر ساری برگزار کنیم.

دبیر علمی کنگره ارتوپدی شمال کشور افزود: این کنگره علمی طی روزهای چهارشنبه تا جمعه، ۲۶ تا ۲۸ آذرماه در هتل بادله ساری برگزار شد و در آن تلاش کردیم چالش‌برانگیزترین و مهم‌ترین مباحث روز ارتوپدی با حضور برجسته‌ترین اساتید کشور مورد بحث و بررسی قرار گیرد؛ با تأکید ویژه بر آموزش دستیاران و همکاران جوان.

دکتر شایسته‌آذر ادامه داد: بار اصلی برگزاری این کنگره بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، بابل و گلستان بود و اساتید این دانشگاه‌ها سخنرانی‌های تخصصی متعددی ارائه کردند. همچنین برای تکمیل برنامه علمی کنگره از اساتیدی از تهران، مشهد، قزوین، تبریز، شیراز و اهواز دعوت شد تا آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی خود را ارائه دهند.

وی با اشاره به حضور اساتید شاخص کشور گفت: از جمله مهمانان این کنگره، دکتر شاه‌چراغی استاد ارتوپدی اطفال از شیراز بودند که به همراه همکاران خود مباحث آموزشی ارزشمندی را به‌ویژه برای دستیاران و پزشکان جوان مطرح کردند. همچنین اساتیدی از مشهد با تیم‌های تخصصی خود در حوزه تعویض مفصل حضور داشتند و دیگر همکاران از استان‌های مختلف کشور نیز در این کنگره مشارکت کردند.

دبیر علمی کنگره ارتوپدی شمال کشور با تأکید بر توانمندی‌های ارتوپدی ایران اظهار کرد: ارتوپدی ایران در سطح خاورمیانه از رشته‌های بسیار توانمند و شاخص به شمار می‌رود و در این کنگره تلاش کردیم توان علمی کشور را به همکاران خارجی نیز معرفی کنیم تا زمینه‌ساز توسعه تعاملات علمی بین‌المللی شود.

وی از حضور ۱۴ مهمان ارتوپد از کشور تاجیکستان در این کنگره خبر داد و گفت: این مهمانان به دعوت برگزارکنندگان در کنگره حضور یافتند و در جریان این مراودات علمی، بر ضرورت همکاری‌های آموزشی مشترک تأکید کردند. در همین راستا، ارتباطاتی میان اساتید دانشگاهی تاجیکستان و معاونت آموزشی دانشگاه برقرار شد.

دکتر شایسته‌آذر افزود: آمادگی برای تدوین تفاهم‌نامه‌های مشترک آموزشی وجود دارد تا بتوان در سطوح مختلف، از پزشک عمومی تا تخصص ارتوپدی و همچنین در حوزه درمان بیماران، همکاری‌های مؤثری میان دانشگاه‌ها شکل گیرد. همچنین پیشنهاد برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی برای همکاران تاجیکستانی در ایران مطرح شد که با استقبال مواجه شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تحقق این همکاری‌های علمی و آموزشی می‌تواند گامی مهم در ارتقای دیپلماسی سلامت و جایگاه علمی ارتوپدی ایران در منطقه باشد و برای بنده مایه افتخار و خرسندی خواهد بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo