هشدار جدی به شهروندان: مصرف محصولات غذایی فله‌ای بدون مجوز سلامت را تهدید می‌کند

image_pdfimage_print

کیاپرس/مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو نسبت به خطرات جدی کره‌بادام‌زمینی‌های فله‌ای و فرآورده‌های تخمیری غیراستاندارد هشدار داد و تأکید کرد: تنها محصولات با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو برای مصرف ایمن هستند.

به گزارش کیاپرس از ایفدانا، دکتر مریم شیرانی از نتایج بررسی‌های اخیر مبنی بر سلامت محصولات غذایی فله‌ای خبر داد و گفت: برخی از کره‌ بادام‌ زمینی‌ها که در عطاری‌ها یا فروشگاه‌ها به‌صورت فله‌ای به فروش می‌رسند، ممکن است به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی، حاوی آلودگی‌های میکروبی، سموم قارچی خطرناک (مانند آفلاتوکسین) و حتی فلزات سنگین باشند.

این مقام مسئول افزود: تنها مصرف کره‌ بادام‌ زمینی‌های بسته‌بندی‌شده و دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو ایمن است و مصرف‌کنندگان باید از خرید محصولات فاقد مشخصات بهداشتی و نظارت‌شده اجتناب کنند.

دکتر شیرانی همچنین درباره خطرات محصولات تخمیری جدید، مانند کیمچی و کفیر، هشدار داد و اظهار کرد: این محصولات اگر در شرایط غیراستاندارد تولید شوند، می‌توانند حامل میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و سموم قارچی باشند که سلامت مصرف‌کننده را تهدید می‌کند.

وی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان به هنگام خرید هر نوع فرآورده تخمیری، چه سنتی و چه جدید، باید به برچسب‌های بهداشتی، شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و از خرید محصولات فاقد نظارت سازمان غذا و دارو پرهیز کنند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در پایان تأکید کرد: سلامت جامعه در گرو انتخاب‌های آگاهانه است و هر محصول غذایی که ادعای سلامتی می‌کند، تنها زمانی قابل اعتماد است که تحت نظارت‌های بهداشتی و تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفته باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo