ضرورت حمایت از تولید داخلی و استقرار آزمایشگاههای تخصصی برای ارتقای ایمنی غذایی

کیاپرس/سرپرست اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو بهبهان با تأکید بر اهمیت حمایت از تولید داخلی مواد اولیه، گفت: برای ارتقای ایمنی غذایی کشور، باید اقدامات مختلفی از جمله راهاندازی آزمایشگاههای تخصصی برای کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و بهینهسازی نظارت بر زنجیره تأمین غذا انجام شد.
به گزارش کیاپرس از ایفدانا، مسعود مکفا بیان کرد: یکی از اقدامات کلیدی برای بهبود ایمنی غذایی، حمایت از تولید داخلی مواد اولیه است که باید از طریق تسهیل فرآیندهای قانونی و کاهش بروکراسیهای اداری انجام شود.
وی افزود: ارتقای کیفیت محصولات داخلی و کنترل دقیقتر فرآیندهای تولید میتواند به کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولیدات بومی منجر شود.
مکفا همچنین بر ضرورت استقرار آزمایشگاههای تخصصی برای کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و ارتقای نظارتهای تخصصی بر زنجیره تأمین غذا تأکید کرد و گفت: در صورتی که این اقدامات به درستی صورت گیرد، میتوانیم گامهای مؤثری در جهت ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بحرانهای بهداشتی برداریم