آسفالت بیش از 87 کیلومتر از راه‌های روستایی مازندران با مشارکت دولت و مردم

image_pdfimage_print

 

مدیر کل راه و شهرسازی استان مازندران،  از اجرای عملیات بهسازی و آسفالت بیش از 87 کیلومتر از راه‌های روستایی این استان از ابتدای سال جاری تاکنون با مشارکت دولت و مردم خبر داد.

سیدعلی اسد افزود: در مازندران با توجه به نوع اقلیم و شرایط توپوگرافی به طبع تنوع فرآورده‌های کشاورزی، مسئله راه‌های مناسب روستایی به منظور حمل‌ونقل هرچه سریع‌تر، آسان‌تر و در عین حال ارزان‌تر فرآورده‌ها به بازار مصرف یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ذهنی مسئولان است.

وی تصریح کرد: این اداره کل در سال گذشته با مشارکت خوب روستاییان توانست عملیات بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی این استان را به طور گسترده در دستور کار خود قرار داده تا جایی که بر اساس ارزیابی صورت گرفته استان برتر در سطح کشور شد.

اسد اظهار داشت: از اول سال جاری تا به امروز بیش از 87 کیلومتر از راه‌های روستایی استان بهسازی و آسفالت شده که تاکنون مشارکت مردمی روستاییان در شهرستان بابلسر بالاترین سهم را نسبت به دیگر شهرهای استان دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در نظر است امسال 478 کیلومتر از راه‌های روستایی مازندران با مشارکت مردمی بهسازی و آسفالت شود.

وی گفت: در مشارکت مردمی سال 93 هزینه تهیه و تامین قیر توسط دولت و هزینه اجرای عملیات آسفالت توسط مردم پرداخت می‌شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo