نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت در تهران برگزار می شود

کیاپرس/نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت از ۱۲ تا ۱۴ دی ماه در سالن همایش های رازی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر عبدالرضا پازوکی دبیر علمی کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت در نشست خبری این رویداد گفت: بیش از ۲۰۰ استاد دانشگاه از بیش از ۴۰ دانشگاه اعم از علوم پزشکی و صنعتی کشور در این رویداد علمی حضور دارند، همچنین استاد خارج از کشور به صورت برخط در این کنگره حضور خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه این کنگره در ۴ سالن با حضور بیش از ۲ هزار شرکت کننده برگزار خواهد شد، افزود: ۱۵ کمیته علمی برای این کنگره در نظر گرفته شده که از حوزه های مختلف مانند، بهداشت، درمان، دندان پزشکی، دارو می باشد.
پازوکی بیان داشت: ۲۱ کارگاه آموزشی در این رویداد علمی برگزار خواهد شد تا زمینه ای مناسب آموزش و آشنایی کادر سلامت و همچنین زمینه همکاری بیشتر استادان و دانشجویان حوزه های فنی، مهندسی و پزشکی را فراهم خواهد کرد.
وی به نقش هوش مصنوعی در حوزه علوم اعصاب اشاره کرد و گفت: به این حوزه توجه ویژه ای می شود.
وی گفت: دارو، دندان پزشکی، بیمارستان هوشمند از مهمترین مباحثی است که در این کنگره مورد بحث بررسی قرار می گیرد.
وی به برگزاری سومین رویداد هوش مصنوعی در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: شرکت های مختلف دانش بنیان در کنار شرکت های دولتی و خصوصی فعال در زمینه هوش مصنوعی در این رویداد حضور خواهند رساند.
وی افزود: محصولات برتر همانند رویدادهای قبلی مورد تقدیر و تجلیل قرار می گیرند.
وی، یکی از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۴۰۲ را هوش مصنوعی اعلام کرد و گفت: علاوه بر راه اندازی رشته دکترای هوش مصنوعی در حوزه سلامت، برگزاری کارگاه های کوتاه مدت در دستور کار خود قرار داده است.
هوش مصنوعی خطاهای پزشکی را کاهش می دهد
ریس دانشگاه علوم پزشکی ایران هم در این نشست خبری گفت: هوش مصنوعی نمیتواند جایگزین پزشک باشد اما خطاهای پزشکی حین ارائه خدمات مانند جراحیها و پاتولوژی ها را کاهش میدهد.
نادر توکلی با بیان اینکه کاربرد هوش مصنوعی از دوران همه گیری کرونا برای تفسیر سی تی اسکن و تصویر برداری شروع شد، افزود: هوش مصنوعی در ارائه خدمات اورژانس، الکترونیکی شدن بیمارستان ها، آموزش به بیمار و تصویر برداری های مغز استفاده می شود.
وی ادامه داد: اینکه تمام سیستم سلامت را در اختیار هوش مصنوعی بگذاریم، خطا است ولی ارائه خدمات روزمره سیستم های تصمیم گیری بالینی بر اساس هوش مصنوعی است.
توکلی با تاکید بر اینکه رویکردهای دانشگاه، تکنولوژی محور بوده و بحث هوش مصنوعی از حوزه های پر اهمیت است، به برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: اکنون حرکت به سمت مرزهای دانش صورت گرفته و تمرکز ما برای اهداف و برنامه های مبتنی بر هوش مصنوعی است.
مجید میرصفا، دبیر اجرایی کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت در ادامه این نشست با اشاره به اینکه محورهای کنگره مرتبط با رشتههای فنی و مهندسی درجه اول کشور است، گفت: حدود ۴۵۰ خلاصه مقاله ارسال شد و ۳۰۰ مقاله به صورت پوستر الکترونیکی ارایه می شود؛ ضمن اینکه ۱۶۰ سخنرانی کوتاه صورت می گیرد.