اولین های سینا

image_pdfimage_print

کیاپرس/سینا با قدمتی بیش از یک قرن و نیم، اولین بیمارستان به سبک نوین در کشور است که با راه اندازی اولین ها در حوزه درمان، توانست در ارایه خدمت به مردم، افتخارات بزرگی را کسب کند.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا به راه اندازی اولین های حوزه درمان در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: اولین جراحی سنگ مثانه در سال ۱۲۹۹ در بیمارستان سینا انجام شده، همچنین نخستین متخصص ارولوژی در ایران در این بیمارستان مشغول فعالیت بود، به عبارتی اولین بخش ارولوژی مستقل در ایران در سینا راه اندازی شد.

وی ادامه داد: راه اندازی سیستم کلاسیک رزیدنتی برای اولین بار توسط پروفسور عدل در سینا انجام شد. بنیانگذاری رشته جراحی نوین توسط پروفسور عدل در این بیمارستان انجام گرفت.

وی بیان داشت: تعلیم و آموزش پزشکان در رشته بیهوشی برای اولین بار در سینا انجام شد، همچنین اولین بخش انتقال خون در این مرکز درمانی راه اندازی شد.

وی اظهارداشت: انجام اولین PTC توسط استاد حفیظی، راه اندازی نخستین بخش اورژانس و فوریت های، تأسیس اولین بخش رادیولوژی و انجام اولین PRCP توسط استاد اشراقی در سینا انجام شده است.

وی بیان داشت: اولین فارغ التحصیل جراح زن ، راه اندازی اولین بخش جراحی عروق و تروما در دانشگاه علوم پزشکی تهران، راه اندازی اولین آی سی یو دولتی کشور ، انجام اولین TUR در کشور، انجام نخستین عمل اندویورو در این بیمارستان انجام شد.

وی افزود: انجام اولین پیوند مثانه مصنوعی سیلیکونی به سگ، اولین پیوند حاصل از بافت مثانه به خرگوش در سینا انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه اولین پیوند کلیه توسط استادان پورمند و جبل العاملی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مرکز انجام شد، گفت؛ انجام اولین پیوند کلیه از مرگ مغزی توسط استاد پورمند و همچنین اولین جراحی مغز بیمار هوشیار در این مرکز درمانی انجام شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی فلوشیپ مراقبت های ویژه برای اولین بار در ایران، راه اندازی فلوشیپ اندویورو لاپاراسکوپی برای اولین بار در دانشگاه تهران در سینا انجام شده است.

وی افزود: اولین بخش پاتولوژی در ایران ، راه اندازی فلوشیپ سردرد و دردهای صورت توسط خانم دکتر تقا و اولین دوره تربیت پرستار مخصوص سردرد در سینا بوده است.

وی افزود: در سال ۱۳۹۳ زمانی که کد ۲۴۷ راه اندازی شده سینا در آن سال بالاترین تعداد بیماران ۲۴۷ که خدمات درمانی را دریافت کردند به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سینا جز معدود بیمارستان های کشور است که هم کد ۲۴۷ دارد یعنی افراد دچار سکته حاد قلبی و هم کد ۷۲۴ برای افرادی که دچار سکته مغزی شدند، را دارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo