کمبود تخت های بیمارستانی در کل کشور وجود دارد

image_pdfimage_print

کیاپرس/رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و دبیرکل مجمع خیرین سلامت در آیین کشوری نکوداشت تکریم و تجلیل از خیرین سلامت بم از کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر حسینعلی شهریاری روز سه شنبه در آیین کشوری نکوداشت، تکریم و تجلیل از خیرین سلامت بم که در تالار پرستوی ارگ جدید برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات کمبود تخت های بیمارستانی در کل کشور وجود دارد که به جز شهرستان بم که نسبت به جمعیت آن کمبود تخت وجود دارد، استان سیستان و بلوچستان نیز با این مشکل مواجه است.

وی گفت: برای حل مشکلات حوزه سلامت باید بتوانیم از خیرین کمک بگیریم و این موضوع در کل دنیا و به خصوص کشورهای اروپایی نیز رایج است که خیرین حتی برای ساخت دانشگاه ها نیز حمایت می کنند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مجمع خیرین سلامت کشور در سال ٨٨ راه اندازی شد که تا به امروز حدود ١٨ هزار میلیارد تومان از سوی خیرین کمک شده است.

دکتر شهریاری گفت: مجمع خیرین سلامت دارای سامانه ای أست که این سامانه به شفاف سازی کمک می کند و خیرین می توانند کمک های خود را در سامانه ثبت نمایند.

وی به صنایع خودروسازی که در شهرستان بم فعالیت می کنند اشاره کرد و گفت: این صنایع بر اساس وظیفه اجتماعی خود می توانند درصدی از درآمد خود را برای توسعه شهر به خصوص حوزه سلامت تخصیص دهند.

دکتر شهریاری تاکید کرد: قطعا خیرین حوزه سلامت کمک های خوبی را به تکمیل بیمارستان ٢٠۵ تختخوابی بم خواهند داشت.

رییس کمیسیون بهداشت مجلس بیان داشت: تجربه نشان داده استفاده از ظرفیت بانوان در کارهای خیر بسیار موثر بوده أست و ما نیز در این راستا مشارکت های بانوان را در اکثر حوزه ها در کشور راه اندازی کرده ایم.

دکتر شهریاری گفت: باید از ظرفیت خیرین در کارهای تحقیقاتی نیز بهره مند شویم.

برکات دانشگاه علوم پزشکی بم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در این مراسم گفت: دانشگاه علوم پزشکی بم جمعیت ۵۰۰ هزار نفری شرق استان کرمان یعنی ۵ شهرستان را پوشش می‌دهد. حدود ۱۹۰ مرکز بهداشتی و درمانی، ۲۴ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای و ۴ بیمارستان دولتی و یک بیمارستان خصوصی در شرق کرمان در حال ارائه خدمات بهداشتی ‌‌درمانی هستند.

دکتر علی صدیقی با اشاره به کمبود حدود ۶۰۰ تخت بیمارستانی در حال حاضر، اظهار کرد: «پس از زلزله، زیرساخت‌های ما به‌صورت کامل دچار آسیب شد و با افزایش جمعیت، مواردی نظیر تصادفات، قاچاق سوخت و افزایش تعداد اتباع موجب شلوغی اورژانس شهرستان شده است؛ به گونه‌ای که امروز این اورژانس یکی از شلوغ‌ترین اورژانس‌های کشور محسوب می‌شود.»

وی افزود: وجود دانشگاه علوم پزشکی بم برکات زیادی داشته و طی سال های اخیر بسیاری از شاخص های بهداشتی و‌ درمانی ارتقا پیدا کرده و در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور حائز رتبه های برتر بوده ایم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo