پروستات، شایع ترین علت مرگ در مردان/ قابل پیشگیری ترین سرطان

image_pdfimage_print

کیاپرس/ عضو انجمن اورولوژی زنان ایران، شایع علت مرگ و میر بر اثر سرطان در مردان ایرانی را پروستات اعلام کرد و گفت:شایع ترین علت مرگ و میر سرطان در مردان در آمریکا و کانادا هم سرطان پروستات است.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر مهری مهراد روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: این سرطان بسیار آهسته پیشرفت می کند و همچنین قابل درمان ترین سرطان است، اگر زود تشخیص داده شود.

وی بیان داشت: اگر فردی سرطان پروستات را در مراحل اولیه تشخیص دهد ۹۸ درصد، می توانند زندگی طبیعی خود را داشته باشند، به عبارتی فقط ۲ درصد ممکن است به عوارضی مبتلا شوند.

وی راه تشخیص سرطان پروستات را آزمایش PSA اعلام کرد و گفت: با انجام آزمایش خون می توان تشخیص داد فرد به این سرطان مبتلا شده یا نه

وی با اشاره به اینکه از هر ۹ مردی که سرطان تشخیص داده شد یک نفر مبتلا به سرطان پروستات هستند، افزود: از هر ۴۴ مرگ سرطانی یک مرگ به دلیل سرطان پروستات است.

وی ادامه داد: در آمریکا شمالی و جنوبی آمار دقیقی از مبتلایان به سرطان پروستات دارند اما در ایران آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo