دولت ۵۷ میلیارد تومان برای خسارات سیل استان مازندران تخصیص داد

image_pdfimage_print


سخنگوی دولت گفت: با ارزیابی اولیه از منطق خسارت دیده شمال کشور بر اثر سیل اخیر، هیات دولت در جلسه امروز خود 110 میلیارد تومان به صورت اعتبارات و تسهیلات به استان های شمالی مازندران و گلستان تخصیص داد.

محمدباقر نوبخت روز چهارشنبه پس از پایان جلسه هیات دولت در تشریح مصوبات امروز این جلسه در جمع خبرنگاران افزود: از 57 میلیارد تومان که برای استان مازنداران در نظر گرفته شد، 32 میلیارد تومان به صورت کمک بلاعوض در جهت اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای توزیع می شود.

وی اظهار داشت: از مبلغ 57 میلیارد تومان اختصاص داده شده به استان مازندران 25 میلیارد تومان نیز به صورت تسهیلات ارزان قیمت، به تفکیک11.6 دهم میلیارد تومان برای واحدهای مسکونی و 13.4 دهم میلیارد تومان برای کشاورزی و دام اختصاص یافت.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری درباره میزان اعتبارات و تسهیلاتی که بین این استان ها توزیع خواهد شد، گفت: برای تسهیلات فردی در جهت تعمیرات 10 میلیون تومان، برای بازسازی واحدهای خسارت دیده 25 میلیون تومان و برای کمک در جهت خرید لوازم خانگی و امور معیشتی به هر مورد 5 میلیون تومان داده خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: چون تعدادی از افراد خسارت دیده در این حادثه؛ در سالهای گذشته هم دچار خسارت شده بودند و اکنون سررسید تسهیلات آنها چه در بخش واحدهای مسکونی و چه در بخش تولید اعم از کشاورزی و صنعت رسیده است هیات وزیران تصویب کرد که تمامی بدهی های آنها در بخش مسکونی، تولیدی و کشاورزی تا سه سال تمهیل شود.بنابراین تا سه سال پرداخت های آنها تمدید و تمهیل شد.

نوبخت توضیح داد: همه جرایم دیرکرد این افراد نیز بخشیده شده است البته معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری موظف است جرایم دیرکرد را که به خود ذینفع بخشیده شد، به بانک پرداخت کند تا بانک مشکلی در این زمینه نداشته باشد.

وی اضافه کرد: معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری موظف شد طی یک ماه برای برآورد آزادسازی حریم، زیرساخت های حمل و نقل و همچنین تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی برنامه ای تهیه کند و به تصویب هیات وزیران برساند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه منتظر نماندیم تا ابعاد مختلف خسارت که به زیربناها وارد شد، درهمین فاصله چند روز ارزیابی و به این مصوبه افزوده شود، افزود: می توانیم با برنامه ای جامع برای پیشگیری از سیل و سیلاب های آتی اقدام کنیم. نوبخت ادامه داد: پس این کمک موقت یا فوری انجام می شود و کارهای زیربنایی برای جلوگیری از سیل در سالهای آینده نیز در برنامه جامع تعریف خواهد شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo