این مواد غذایی باعث کمردرد می شوند

image_pdfimage_print
کیاپرس : برخی از غذاها می توانند باعث بروز التهاب در بدن شما شوند که می تواند منجر به کمردرد شود. لازم است این مواد غذایی را با گزینه های سالم تر جایگزین کنید تا کمردرد خود را درمان کنید

برخی از غذاها می توانند باعث بروز التهاب در بدن شما شوند که می تواند منجر به کمردرد شود. لازم است این مواد غذایی را با گزینه های سالم تر جایگزین کنید تا کمردرد خود را درمان کنید به نقل از انلی مای هلث، کمردرد یکی از شایع ترین بیماری هایی است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. در حالی که عللی مانند وضعیت بدنی نامناسب، آسیب‌ها و عوامل سبک زندگی اغلب مقصر اصلی کمر درد شناخته می شوند، چیزی که بسیاری نمی‌دانند این است که رژیم غذایی نیز نقش مهمی در کاهش یا تشدید کمردرد دارد.

برخی غذاها می توانند باعث التهاب، تشدید تنش عضلانی و افزایش ناراحتی شوند و در نتیجه کمردرد را تجربه خواهید کرد.۱٫ غذاهای شیرین
مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به التهاب شود که کمردرد را تشدید می کند. یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد که رژیم های غذایی با قند بالا به طور قابل توجهی نشانگرهای التهابی را در بدن افزایش می دهند. تنقلات فرآوری شده، غلات شیرین، شیرینی ها و نوشابه های گازدار می توانند درد و التهاب را بدتر کنند.

 

۲٫ گوشت های فرآوری شده
گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، بیکن و ژامبون سرشار از چربی های اشباع شده و مواد نگهدارنده هستند که می توانند باعث التهاب شوند

مطالعه ای از تغذیه سلامت عمومی نشان می دهد که گوشت های فرآوری شده با افزایش پاسخ های التهابی در بدن مرتبط هستند که می تواند کمردرد را تشدید کند.

بهتر است گوشت های بدون چربی مانند مرغ یا ماهی را انتخاب کنید و برای کاهش التهاب، مصرف پروتئین های گیاهی مانند لوبیا و عدس را افزایش دهید.

۳٫ غذاهای سرخ شده
غذاهای سرخ شده از جمله سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سرخ شده و سایر اقلام سرخ شده در روغن های ناسالم طبخ و آماده می شوند که می توانند التهاب و درد را افزایش دهند. این روغن ها حاوی چربی های ترانس هستند که التهاب را تحریک می کنند.

همچنین مجله تغذیه گزارش داد که رژیم های غذایی سرشار از چربی های ترانس با افزایش درد و التهاب در بدن مرتبط هستند.

به روش‌های آشپزی سالم‌تری مانند آب پز کردن، کباب کردن یا بخار پز پایبند باشید. از روغن هایی مانند روغن زیتون یا روغن آووکادو استفاده کنید که سرشار از خواص ضد التهابی هستند.

 

۴٫ محصولات لبنی
در حالی که لبنیات منبع کلسیم است، برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت نیز می تواند مشکل ساز باشد و منجر به افزایش التهاب شود. تحقیقات منتشر شده در مجله اروپایی تغذیه بالینی نشان می‌دهد که محصولات لبنی پرچرب می‌توانند به پاسخ‌های التهابی کمک کنند و به طور بالقوه شرایط درد از جمله کمردرد را تشدید کنند.

 

۵٫ الکل
مصرف الکل می تواند بدن را کم آب کند که می تواند منجر به گرفتگی عضلات و افزایش حساسیت به درد شود. الکل همچنین باعث ایجاد یک پاسخ التهابی می شود که می تواند کمردرد را بدتر کند. مطالعه ای در مجله درد گزارش داد که مصرف الکل با افزایش درک درد و افزایش التهاب همراه است.

 

۶٫ کربوهیدرات های تصفیه شده
کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید، پاستا و برنج سفید می توانند باعث افزایش سطح قند خون شوند که منجر به افزایش التهاب می شود. یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه نشان می دهد که رژیم های غذایی سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده با افزایش سطح نشانگرهای التهابی مرتبط هستند. کربوهیدرات های تصفیه شده را با غلات کامل مانند کینوا، برنج قهوه ای و محصولات گندم کامل جایگزین کنید که مواد مغذی بیشتری را فراهم می کند و به کاهش التهاب کمک می کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo