دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در ریل توسعه/ وجود ۲۲ مرکز تحقیقاتی

image_pdfimage_print

کیاپرس/فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت: در این دانشگاه ۲۲ مرکز تحقیقاتی وجود دارد که پژوهش های مختلفی را انجام می دهند،که از مهمترین آنها واکسن نورا است.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر حسن ابوالقاسمی به مناسبت روز خبرنگار در جمع خبرنگاران در سالن این دانشگاه افزود: امروزه این دانشگاه در حال توسعه است و به عنوان مثال هر هفته در این دانشگاه رشته ای مصوب و افراد متخصص تربیت می شوند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) را مولود انقلاب اسلامی دانست و گفت: حدود ۳۰ سال از تولدش می گذارد.

وی ادامه داد: از دل بهداری دفاع مقدس این دانشگاه متولد شد که الان حدود ۴۰۰ عضو هیات علمی و محققان برجسته در بخش های بالینی و پایه خدمات رسانی می کنند.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت:درحال حاضر بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو مشغول فراگیری علوم هستند.

ابوالقاسمی گفت: بیمارستان بقیهالله(عج) بزرگترین بیمارستان در ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی بود و در همان زمان پروژه های تحقیقاتی متنوعی نیز در سطح دانشگاه اجرا می‌شد از جمله پروژه پلاسمادرمانی که برای اولین بار در این دانشگاه کلید خورد و ما در جهان نیز پیشتاز اجرای پلاسمادرمانی بودیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) خاطرنشان کرد: در دوران همه گیری کووید، ۸۰۰ مقاله درباره کرونا و داروهای موثر بر آن، از سوی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) نیز در مجلات معتبر خارجی چاپ شد و در دسترس همگان قرار دارد.

وی به تولید واکسن نورا توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اشاره و بیان کرد: بیش از یک میلیون نفر از هموطنان از واکسن نورا استفاده کردند و این واکسن یکی از کم‌عارضه‌ترین واکسن‌های ایران بود که اثربخشی مطلوبی داشت. همچنین یک شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه، به تولید کیت‌های تشخیص بیماری کرونا پرداخت.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo