۱۰ درصد نیروهای حوزه میکروالکترونیک آمریکا، ایرانی هستند

image_pdfimage_print

کیاپرس /رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: ۱۰ درصد از نیروی فکری و انسانی که در حوزه میکروالکترونیک آمریکا کار می کنند ایرانی هستند که رقم بزرگی است.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر سید محمود رضا آقامیری در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک که در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: ما نیروی انسانی مجرب داریم، به عنوان یک معلم قدیمی اعلام می کنم که نبروی انسانی شاید بهترین نیروی انسانی جهان است.

وی ادامه داد: ما می توانیم این نیروها را بکار بگیریم البته نیاز به زیرساخت ها و سرمایه گذاری مناسب را باید فراهم کنیم.

آقامیری افزود: ما می توانیم مانند همه حوزه هایی که موفق هستیم در حوزه میکروالکترونیک هم بدرخشیم.

وی اظهار داشت: کاری به سیاه نمایی هایی که در سطح جهان علیه ما می شود، ندارم اما ما از بزرگ ترین کشور از لحاظ آهنگ رشد هستیم.

می خواهیم بزرگ ترین آزمایشگاه کوانتوم را داشته باشیم

وی ادامه داد: دانشگاه شهید بهشتی در موضوع کوانتوم جدی است و معتقد هستم حتی ساختمان بفروشیم و در این زمینه سرمایه گذاری کنیم.

آقامیری افزود: برخی ها به من می خندند که فلانی می خواهد ساختمان بفروشد تا در این زمینه سرمایه گذاری کند.

وی ادامه داد: ما ۶ تا ۷ هزار متر فضا را آماده کردیم که بزرگ ترین آزمایشگاه کوانتوم را داشته باشیم.

وی بیان داشت: اگر بخواهیم منتظر سیاست های کلی کشور باشم، شاید به این زودی ها این کار رخ ندهد.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی که به عنوان یک معلم قدیمی دارم این است که همگرا نیستم، ما در بحث فناوری ها مستقل عمل می کنیم و به همین دلیل هم افزایی های ما در این زمینه خیلی کم است.

آقامیری افزود: همزمان گروه های مختلفی در حوزه میکروالکترونبک مشغول فعالیت هستند که می توان در قالب ستادی آنها را جمع کرد تا کار مشترک انجام بگیرد. اینطور نباشد که هر کسی کار خودش را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه ما باید به دنبال تجاری سازی باشیم، گفت: اول باید نیاز داخلی را برطرف کنیم و سپس باید به دنبال بازارهای خارجی باشیم.

وی ادامه داد: در موصوع نیمه هادی ها هم باید کار و هم سرمایه گذاری شود. ما امکانات و مواد اولیه را در داخل داریم و می شود کارهای بزرگی در این زمینه انجام دهیم.

سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد درآمد ناخالص ملی صرف خرید اقلام میکروالکترونیک می کنیم

دکترسیدمهری حمیدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در ابتدای مراسم افتتاحیه اظهار داشت: سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد درآمد ناخالص ملی ما برای خرید اقلام میکروالکترونیک که شامل ریزتراشه ها و چیزهای دیگر صرف می شود .

وی افزود: این درصد در سالی ممکن است بیشتر و در سالی دیگر هم ممکن است کمتر باشد.

حمیدی بیان داشت: میکروالکترونیک مهم است اما در عین مهم بودن در کشور دیده نشده است.

وی بیان داشت: برخی از تولیدکنندگان داخلی اتفاقات خوبی را رقم زدند اما همچنان این حوزه، آنطور که باید، دیده نشده است.

وی اظهار امیدواری کرد که اینگونه رویدادهای فناورانه نطقه عطف خوبی باشد که برای اینکه جوانان ما به این سمت بیشتر میل کنند به عبارتی هدفمندتر به این سمت بروند.

وی افزود: امیدوارم با حمایت های مرکز رشد نوآوری شروع و همکاران ما در دانشگاه امام حسین(ع) این رویداد در سال بعد باشکوه بیشتری در ابن دانشگاه برگزار شود

وی افزود: میکروالکترونیک مانند شبکه عصبی است و کاربردهای فراوانی دارد که تلفن همراه، حوزه پزشکی نمونه ای از آن است و به عبارتی همه جا ردپایی از آن دیده می شود اما با این اهمیتی که دارد، دیده نشده است.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدوری کرد که با حضور جوانان، اتفاقات خوبی در این حوزه رقم بخورد.

دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک روزهای ۸ و ۹ اسفند ماه در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo