لایحه جامع حمایت از نخبگان در ایستگاه پایانی

image_pdfimage_print

کیاپرس/قائم مقام بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: لایحه جامع حمایت از نخبگان در حال تدوین است و تقریبا در اواخر این کار قرار داریم.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر سید سلمان سید افقهی در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک که در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: این لایحه بعد از آماده شدن در کمیسیون های هیات دولت مورد بررسی قرار می گیرد و بعد از تائید به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

وی اظهار امیدواری در اوایل کار مجلس جدید بتوان این لایحه را به قانون تبدیل کرد.

سیدافقهی با اشاره به اینکه آینده این موضوع را بسیار روشن می بینم، افزود: این لایحه شامل ۲ بخش حمایت های مستقیم از نخبگان اعم از مالی و معنوی و بخش دوم هم ایجاد فرصت های اثربخشی برای نخبگان است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان بیان داشت: این لایحه با تبدیل شدن به قانون می تواند امیدآفرین برای نخبه های ما شود.

وی ادامه داد: نزدیک به ۶۰ درصد بودجه عمومی کشور در اختیار شرکت های دولتی است و این شرکت در مقابل این بودجه ای که دریافت می کنند باید از زیست بوم علم و فناوری و زیست بوم نخبگانی حمایت کنند.

وی گفت: کاری که ما در بنیاد نخبگان داریم انجام می دهیم این است که این موضوع را تبدیل به قانون کنیم.

بزودی برنامه ملی در زمینه هسته ای آغاز خواهد شد

وی افزود: یکی از برنامه های بنیاد ملی نخبگان، ایجاد قله های علمی، فناوری و امید آفرین برای نخبگان با تمرکز بر حوزه های خاص فناورانه است.

سیدافقهی ادامه داد: یکی از این موارد حوزه هسته ای است که بزودی برنامه ملی در این زمینه آغاز خواهد شد که فراخوان آن در دانشگاه ها اعلام خواهد شد.

وی افزود: یکی دیگر از موضوعات میکروالکترونیک و نانو الکترونیک و حوزه تراشه ها و ریزپردازنده ها است که به آن هم بطور جدی پرداخته می شود.

وی بیان داشت: ما در سال آینده موضوع میکروالکترونیک را بطور جدی دنبال می کنیم و بنیاد نخبگان در این زمینه برنامه تعریف خواهد شد.

سیدافقهی افزود: این برنامه ملی تامین اعتبار هم خواهد شد. اعتبار خوبی در این حوزه در نظر خواهیم گرفت تا رنجیره ارزش را تکمیل کنیم.

وی تاکید کرد:ما در حوزه های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و سلول های بنیادی ما جز چند کشور برتر دنیا هستیم، در حوزه میکروالکنرونیک چه فرقی دارد و در این صنعت هم می شود به موفقیتهای چشمگیری دست یافت .

وی گفت: فقط باید زیرساخت ها فراهم شود و سرمایه گذاری مناسب انجام گیرد و همچنین باید بر روی مواد اولیه سرمایه گذاری دارد به عبارتی زنجیره تامینی نیاز دارد که باید فراهم شود.

دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک روزهای ۸ و ۹ اسفند ماه در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo