عزل رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند تأیید شد و جایگزین جدیدی به زودی تعیین خواهد شد

image_pdfimage_print

به گزارش کیاپرس : سیدمحمد موسوی میرزائی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به عزل رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند که به دلیل وضعیت نامطلوب این مرکز درمانی و در سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده بود، گفت: تغییری در تصمیم اتخاذ شده صورت نگرفته و جایگزین رییس بیمارستان امام رضا (ع) به زودی تعیین شده و آغار بکار خواهد کرد.
به گزارش کیاپرس به نقل از وبدا، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، موسوی میرزایی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص رایزنی های صورت گرفته برای ابقای رییس بیمارستان مذکور تصریح کرد: در خصوص سلامت مردم با کسی تعارف نداریم و تصمیم بر عزل رییس بیمارستان امام رضا(ع) تغییر نکرده است.

گفتنی است : عزل رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند به دلیل وضعیت نامطلوب انبار دارویی در حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، بهرام عین‌اللهی، انجام شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo