کمبود نیروی انسانی و فضای فیزیکی لازم دو مشکل اساسی بهزیستی مازندران

image_pdfimage_print

 

مدیرکل بهزیستی مازندران در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی، مشکل عمده بهزیستی استان را  کمبود نیروی انسانی در مراکز و فقدان فضای فیزیکی لازم عنوان کرد.
به گزارش  کیاپرس، سعید آرام در این نشست با بیان اینکه طبق آخرین نامه هیئت وزیران در تیرماه 92، باید در همه شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت، مرکز اورژانس اجتماعی وجود داشته باشد، اظهار داشت: شهرستان‌های آمل، نور و سوادکوه فاقد این مرکز هستند.

وی،  با اشاره به کمبود نیرو در مرکز اورژانس سطح یک ساری گفت: در این مرکز 35 نیرو مشغول به فعالیت هستند و ما با کمبود 12 نیروی متخصص مواجه هستیم.

آرام، ادامه داد: در سال 92 بیش از یک‌هزار نفر به مراکز اورژانس اجتماعی مازندران مراجعه کردند و حدود 7 هزار نفر با شماره تلفن 123 تماس گرفتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران  تصریح کرد: در استان، مرکز نگهداری از زنان آسیب‌دیده وجود ندارد.

وی با بیان اینکه از سال 78 اورژانس اجتماعی به صورت مراکز مداخله در بحران‌های اجتماعی برای ارائه خدمات تخصصی به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده در مازندران تاسیس شد گفت: در سال 79 با توجه به شیوع آسیب‌ها و نیاز مردم به خدمات سازمان بهزیستی و دسترسی کل استان به این خدمات، در شهرستان‌های بابلسر، محمودآباد و نوشهر اورژانس اجتماعی تاسیس شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به وجود 11 مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان گفت: این اورژانس در سه سطح فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه خدمات در مرکز سطح یک استان به‌صورت شبانه‌روزی ارائه می‌شود، تصریح کرد: مرکز سطح یک ساری شامل بخش‌هایی مانند بازپروری، خانه سلامت، زنان آسیب دیده، اختلال هویت جنسی و … است و ظرفیت نگهداری از 30 نفر را به مدت 21 تا 30 روز دارد.

آرام  ادامه داد: 11 ماشین خدمات سیار در مراکز اورژانس وجود دارد و خط تلفن 123 آماده ارائه خدمات به مردم استان است.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo