۱۰ کار بزرگ در حوزه تحقیقات دانشجویی در ۲ سال گذشته انجام دادیم
اختصاصی – کیاپرس /معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در ۲ سال گذشته ما ۱۰ کار بزرگ در حوزه تحقیقات دانشجویی انجام دادیم.
دکتر یونس پناهی در گفت و گو با خبرنگار کیاپرس اظهار داشت: اولین کاری که انجام دادیم افزایش ۱۰ برابری بودجه کمیته های تحقیقاتی بود.
پناهی افزود: بودجه ای که کمیته های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور برای تحقیقات می گرفتند ۱۰ برابر شده است.
وی ادامه داد: در صورتی که سال آینده وضع ما خوب باشد باز هم بودجه تحقیقاتی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ۲ برابر خواهد شد.
پناهی افزود: کار دیگری که انجام دادیم این بود، پس از تغییر عنوان جشنواره رازی که بزرگ ترین رویداد در حوزه سلامت سلامت است، از تحقیقات رازی به تحقیقات و فناوری رازی، کمیته دانشجویی در این رویداد بزرگ علمی تشکیل شده است.
وی بیان داشت: در سال های گذشته دانشجوبان با فرهیختگان و نخبگانی جوان که اچ – ایندکس ۱۲ داشتند، رقابت می کردند اما از پارسال کمیته جدا تحت عنوان کمیته دانشجویی در جشنواره راه انداختیم.
وی افزود: جوایز امسال جشنواره رازی به طرز قابل قبولی افزایش یافته است. هر دانشجویی که در جشنواره رازی مقام بیاورد ۱۵۰ میلیون تومان جایزه می گیرد.
وی تاکید کرد: حضور دانشجویان در تمام مراکز تحقیقاتی، رشد، نوآوری و دانش بنیان، برای ارزشیابی ضروری است.
معاون وزیر بهداشت: اگر دانشجو در این مراکز حضور داشته باشد در زمان ارزشیابی امتیاز مثبت برای آنان لحاظ خواهد شد.
وی گفت: کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی در نیماد راه اندازی شد به عبارتی دانشحویان می توانند به صورت مستقل طرح تحقیقاتی بدهند و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت می کنیم.
پناهی افزود؛ کار مهم دیگر این است که ما انجام دادیم، حمایت از پایان نامه های دانشجویی است.
وی گفت: حمایت مالی از پایان نامه بین ۲ تا ۳ میلیون بود که ما آن را حدود ۴۰ میلیون کردیم. به پایان نامه های دانشجویی که فناوری داشته باشد تا حدود ۴۰ میلیون تومان حمایت می شوند.
وی افزود: قراردادی بین وزارت بهداشت و ستاد کل نیروهای مسلح منعقد شد تا سربازان نخبه، براساس رشته، زیرساخت و امکانات دانشگاه، توسط معاونت تحقیقات و فناوری توزیع شوند.
معاون وزیر بهداشت بیان داشت: در سال حدود ۱۰۰ سرباز نخبه بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور توزیع می شوند.
وی اظهار داشت: چند روز پیش ،دانشگاه علوم پزشکی بیقه الله (عج) میزبان بیست و چهارمین کنگره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی از ۱۲ تا ۱۴ بود، در این دوره طرح های تحقیقاتی فناورانه دانشجویی نسبت به دوره های قبلی بطور قابل توجهی افزایش داشت.
وی ادامه داد: این همان چیزی است که ما توقع آن داریم. دانشگاه علاوه بر تولید علم، باید در تولید فناوری نقش آفزینی داشته باشند.