تفاهم نامه راه اندازی نخستین هنرستان رشته محیط بانی در مازندران

وی با بیان اینکه نظام آموزش باید در جهت پیشرفت و رشد دستگاههای اجرایی باشد افزود: در ستاد تحول بنیادین، آموزشهای مهارتی مورد توجه قرار گرفت تا فرد در نظام آموزشی به نحو کاربردی تربیت شود.
الماسی تصریح کرد: در این رشته محیط بانی متناسب با نیاز سازمانها دانش آموز جذب میشود و آموزشهای هدف دار متناسب با نیاز کار آموزش داده میشود و افراد در فضای گردشگری، امداد، نجات و هلال احمر، منابع طبیعی فرصت اشتغال مییابند.
وی همچنین تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با هدف گسترش دانش محیط زیستی و تامین نیروی اجرایی کارآمد به سمت هوشمند شدن با بکارگیری پهپادها و فناوریهای نوین گام بر میدارد و آموزشهای جدید نیز بر همین مبنا انجام میشود.
مدیر مرکز آموزش و تربیت محیط بانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: در مازندران با نیازمندی دو اداره آموزش و پرورش و محیط زیست، نیازمندی آموزشی در رشته محیط بانی انجام شده است.
وی تصریح کرد: در صورت موفقیت دانش آموزان در دورههای آموزشی با ورود محیط زیست فرآیند جذب نیز در نظر گرفته میشود.
الماسی همچنین اظهار کرد: به لحاظ فنی و آموزشی، محیط زیست نیز در کنار آموزش و پرورش قرار میگیرد.
کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران نیز گفت: یکی از اهدافی که محیط بانی دنبال میکند امور آموزشی است و بصورت ضابط قضایی میتوانند آموزش لازم را ببینند.
وی یکی از ضعفها را نبود آموزش های پایهای در محیط بانان برشمرد و تصریح کرد: به دنبال این هستیم محیط بان با عشق طبیعت و کار در شرایط سخت فعالیت محیط بانی را انجام دهد.
وی راه اندازی هنرستان محیط بانی را یکی از اقدامات اساسی برای توسعه فعالیت های محیط زیستی عنوان کرد و گفت: ۱۵ نفر دانش آموز از اول مهر امسال در مرکز هنرستان شهید بهشتی ساری در رشته محیط بانی تحصیل میکنند.
کاویان با تاکید بر اینکه اقدامات کارگاهی و امکانات فنی دو نهاد آموزش و پرورش و محیط زیست در کنار هم قرار میگیرد، تصریح کرد: تربیت نیروی ماهر محیط بانی از اهداف راه اندازی رشته هنرستانی محیط بانی است.
کمالی مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در جلسه انعقاد تفاهم نامه رشته محیط بانی در شمال کشور گفت: محیط زیست در جهت توسعه و آبادانی در اختیار بشر قرار گرفته است و محیط بانان در جهت حفاظت از محیط زیست کار جهادی انجام میدهند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در انتقال ارزشها و هنجارهای جامعه و فراهم آوردن بسترها اهداف راهبردی را برنامه ریزی میکند گفت: در سند تحول دانش آموز باید در موقعیتهای مختلف مهارت آموزی را کسب کند.
وی با تاکید بر اینکه دانش آموز باید یاد بگیرد در حراست از محیط زیست، طبیعت و حیوانات کوشش کند افزود: مهارت آموزی دانش آموزان در حوزه منابع طبیعی اهمیت دارد و آموزش و پرورش به دنبال راه اندازی مدارس در کنار کارخانجات است.
کمالی با تاکید بر اینکه زمینه همکاری محتوایی و آموزشی در آموزش و پرورش مهیاست تصریح کرد: با طراحی درست رشته محیط بانی از سالهای آینده میتوان تعداد دانش آموزان بیشتری را وارد رشته محیط بانی کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تفاهم نامه اجرایی رشته محیط بانی را گامی در توسعه همکاریهای رشتههای فنی با محیط زیست دانست.
کمالی مهارت توام با دانش و طی مسیر دانشگاهی در رشته فنی و حرفهای و در نظر گرفتن چشم اندازهای اشتغال را عامل محرک در ادامه تحصیل دانش آموزان در رشتههای مهارتی عنوان کرد.