تصادف کامیون با وانت در محور کیاسر تلفات جانی نداشت

image_pdfimage_print

رئیس شورای بخش چهاردانگه ساری از  واژگون کامیون بر روی وانت در محور کیاسر خبر داد و گفت: با نجات مصدومان حادثه  این تصادف  تلفات جانی نداشت.

به گزارش کیاگرس، ابراهیم ولاشی  با بیان اینکه عملیات امداد و نجات حادثه دیدگان واژگونی کامیون بر روی وانت با نجات حادثه دیدگان همراه بود و هر چهار نفری که در این سانحه حضور داشتند از زیر خروارها آهن به سلامت بیرون کشیده شدند.

وی تصریح کرد: مجروحان بلافاصله به مراکز درمانی شهرستان ساری منتقل شدند.

رئیس شورای بخش چهاردانگه ساری با اشاره به واژگون کامیون در این مسیر و ریزش سوخت کامیون در این محور افزود: محل وقوع حادثه به شدت  لغزنده  است و امکان ایجاد سانحه در این مسیر وجود دارد.

وی اضافه کرد: از ماشین آتشنشانی که برای امدادرسانی در محل حضور یافت درخواست شد که نسبت به شستشوی جاده اقدام کند که با مخالفت اپراتور ماشین آتشنشانی مواجه شد.

ولاشی بیان داشت: بعد از اتمام عملیات امداد و نجات در این مسیر زمانی که مسئولان امدادی در حال ترک محل بودند یک سواری پاترول با کامیون برخورد کرد و خسارت سنگینی به این خودروها وارد شد.

وی در پایان از وقوع تصادف دیگر در مسیر ساری به کیاسر در 30 کیلومتری شهر کیاسر خبر داد و گفت: در این سانحه یک دستگاه کامیون با پژو 206 برخورد کرد و از میزان تلفات این سانحه اطلاعی در دست نیست.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo