توزیع ۲۲ تن بذر سویا در ساری

کیاپرس // مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: ۲۲ تن بذر اصلاح شده سویا بهاره سهمیه تخصیصی این شهرستان در مراکز جهاد کشاورزی توزیع خواهد شد.
کیاپرس از مازندپاج، سید اسماعیل علوی اظهار کرد: ۲۲ تن بذر اصلاح شده سویا بهاره سهمیه تخصیصی این شهرستان در مراکز جهاد کشاورزی ساری توزیع خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به شرایط کم آبی امسال، تصریح کرد: با بارندگیهای اخیر شرایط آب و هوایی برای کشت سویا مهیاست و کشاورزان میتوانند پس از برداشت محصول به کشت سویا اقدام کنند.
این مسوول بیان کرد: سویا از زراعت هایی محسوب می شود که از نظر بالا بردن کیفیت خاک، جوانسازی خاک و در بحث تناوب زراعی بسیار حائز اهمیت بوده و در زنجیره تولید هم روغن و هم کنجاله تولید می کند و موجب اشتغالزایی است.
وی گفت: کشاورزان منطقه پس از حمل بذر به کارگزاری ها می توانند بذر اصلاح شده سویا شامل ارقام تپور، ساری (جی کا) و کاسپین را به قیمت مصوب به ازای هر کیلوگرم بذر گواهی شده ۳۱ هزار و ۷۵۰ تومان و بذر مادری به قیمت مصوب ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان با دریافت معرفی نامه از مراکز جهاد کشاورزی از کارگزاری های منطقه خود تهیه کنند.