رفع تصرف 1372 متر مربع از اراضی ملی درحوزه منابع طبیعی تیرتاش شهرستان بهشهر
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری، از رفع تصرف 1372 متر مربع از اراضی ملی درحوزه منابع طبیعی تیرتاش شهرستان بهشهر خبر داد.
به گزارش کیاپرس، عباسعلی نوبخت با اعلام خبر بالا، افزود: مامورین یگان حفاظت اداره منابع طبیعی بهشهر حوزه منابع طبیعی تیرتاش توانستند باستناد تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع،حدود 1372 متر مربع از اراضی ملی را خلع ید و اعاده وضع سابق نمایند.
وی با بیان اینکه مامورین یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان بابل نیز توانستند فردی را که اقدام به قطع 6 اصله درخت جنگلی از نوع توسکا کرده بود را دستگیر و خودروی محموله فوق را متوقف نمایند، اظهار داشت: مامورین یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نکا توانستند 4 استر هیزم غیر مجاز از دپوی چوب آلات غیرجنگلی را در منطقه آبلو نکا کشف و ضبط نمایند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری ادامه داد: مامورین یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سوادکوه توانستند 1000 مترمربع از اراضی ملی در منطقه وسیه سر را به استناد تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع خلع ید و به وضع سابق برگردانند.