۲۴۰۰ تن گوشت قرمز در جویبار تولید شد/ارزش اقتصادی ۵۵۰ میلیاردی

.jpg)
به گزارش کیاپرس به نقل از مازندپاج، محمد مهدی عباس زاده با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف شد، گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزاش داشت.
وی ارزش اقتصادی این میزان تولید گوشت قرمز از سوی دامداران این شهرستان را ۵۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: بیش از یک هزار و ۹۰۰ دامدار در واحد دامداری کوچک و بزرگ این شهرستان فعالیت دارند.