
به گزارش کیاپرس به نفل از مازندپاج، مهرداد فولاد با بیان اینکه ۵۰۰ هکتار اراضی شالیزاری شهرستان آمل به کشت محصولات خانواده بقولات(لگوم) اختصاص یافت، گفت: امسال با نظارت مراکز جهاد کشاورزی و حضور کارشناسان در عرصه پهنه بندی و همکاری کشاورزان، سطح زیر کشت باقلا سبز این شهرستان به ۳۸۴ هکتار، لوبیا سبز، ۳۰ هکتار، نخود فرنگی، ۷ هکتار و سایر بقولات به ۸۰ هکتار رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: پیش بینی می شود ۶ هزار تن باقلا سبز با متوسط عملکرد ۱۸ تن در هکتار، ۳۰۰ تن لوبیا سبز با میانگین عملکرد ۱۰ تن در هکتار و ۲۸ تن نخود فرنگی با میانگین عملکرد ۴ تن در هر هکتار از مزارع این شهرستان برداشت شود.
این مسوول بیان اینکه کشت مداوم برنج در زمین طی چندسال پیاپی رفته رفته عملکرد و کیفیت محصول را به طور نامحسوس کاهش می دهد، گفت: استفاده گیاهان خانواده لگوم در تناوب زراعی قبل و یا بعد از محصول اصلی توان از دست رفته زمین را مجددا بازگردانده و خاک را تقویت می کند.
وی تصریح کرد: کشت این گیاهان با فعال کردن باکتری های ریزوبیوم در خاک فعالیت سایر میکروارگانیسم های مفید را نیز تشدید می کند و هر چقدر موجودات مفید در خاک فعالیت بیشتری داشته باشند حاصلخیزی خاک افزایش می یابد.