دانشجویان به سمت مراکز تحقیقات سوق داده شوند

image_pdfimage_print

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در مراسم افتتاح پنجمین همایش سالیانه دانشجویی- پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و شبکه همکار شمال،با بیان اینکه مطالعات گروهی در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، گفت: دانشجویان باید به سمت مراکز تحقیقات سوق داده شوند.
به گزارش کیاپرس، دکتر قاسم جان بابایی، با اشاره به اختصاص بودجه ناچیز وزارت بهداشت به امر پژوهش افزود: بیشتر از یک سوم مقالات ISI  و کاربردی کشور توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور تامین می شود.
وی، ضمن بیان اینکه 43 درصد بودجه وزارت بهداشت به  حوزه درمان و 27درصد به امر بهداشت اختصاص می یابد، تصریح کرد: با پژوهش در حوزه درمان علاوه بر شناخت و کاهش اقدامات غیر ضرروی تشخیصی و دارویی  ، هزینه های درمانی افراد جامعه نیز کاهش می یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران مدیریت صحیح بر منابع مالی را ضروری دانست و اظهار داشت: با سرمایه گذاری بر نیروی انسانی می توان پیشرفت کرد.
دکتر جان بابایی، با بیان اینکه دانشجویان یکی از غنی ترین منابع نیروی انسانی هستند، افزود: اگر دانشجویان و اعضای هیئت علمی در امر پژوهش وارد شوند بسیاری از اهداف پژوهشی کشور محقق خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر مطالعه در زمینه اولویتهای درمانی کشور ، تصریح کرد: 80 درصد از مرگ و میرهای کشور در اثر بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلب وعروقی، سرطانها و تصادف رخ می دهد و بیشترین هزینه های درمانی صرف این بیماریها می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد:  لذا با انجام پژوهشهای لازم در این زمینه می توان هزینه های مربوط به بیماریها را کاهش داد.
دکتر جان بابایی، کاهش هزینه های درمان و افزایش طول عمر و ارتقا سلامت و بهداشت مردم را هدف فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی دانست و از دانشجویان خواست بر اساس اولویتهای بیان شده فعالیتهای تحقیقاتی خود را  پیش برند .

*تحقیقات دانشجویی مورد حمایت جدی مسئولان دانشگاه است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در سخنانی با بیان اینکه تحقیقات دانشجویی در این دانشگاه دارای سابقه درخشانی است، افزود: کسب افتخاراتی نظیر رتبه اول در جشنواره رازی ، اعتماد به نفس پژوهشگران این دانشگاه را افزایش داده است.
وی، پژوهشهای دانشجویی را یکی از ارکان گسترش و توسعه پژوهش دانست و اظهارداشت: در دوره جدید بستر و زمینه برای تحقیقات و پژوهشهای دانشجویی را افزایش دادیم به طوری تمامی مقاطع دانشجویی و دانشکده ها می توانند وارد این عرصه شوند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ادامه داد: توجه ما در حوزه تحقیقات به موضوعات راهبردی در سطح کشور و  دانشگاه معطوف شده است.
دکتر عنایتی، بر حضور دانشجویان در افزایش کمیت و کیفیت تحقیقات دانشجویی تاکید و تصریح کرد: اگر بخواهیم پژوهش در کشور نهادینه و به توسعه پایدار تبدیل شود، باید دانشجویان را درحوزه پژوهش و تحقیقات وارد نماییم.
وی، با بیان اینکه دانشجویان آینده سازان پژوهش کشور هستند، گفت: این افراد علم و پژوهش را بارور می سازند لذا آموزش در این زمینه، آنان را به پژوهشگران و محققان قابلی در آینده تبدیل می کند.
دکتر عنایتی، حضور دانشجویان در کمیته های تحقیقات دانشجویی و کارگاه های آموزشی را لازمه ورود دانشجویان به امر پژوهش دانست و افزود: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز دانشجویان را دراین زمینه حمایت می کنند.
گفتنی است پنجمین همایش سالیانه دانشجویی- پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و شبکه همکار شمال از امروز صبح آغاز به کارنمود و تا فردا ادامه دارد.

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo