ساری-کیا پرس -اعظم کردان
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری با اشاره به وجود ۲۶۶ معدن در عرصه های منابع طبیعی استان مازندران، گفت: از این تعداد ۱۲۲ معدن غیر فعال است که باید تکلیف آنها مشخص شود.به گزارش کیاپرس، عباسعلی نوبخت در بازید خبرنگاران از عرصه های جنگلداری در منطقه پچت بخش هزار جریب شهرستان نکا، هر نوع دخالت در عرصه های منابع طبیعی را تخریب دانست و تصریح کرد: در عملیات جاده سازی می توان با احداث تونل جلوی تخریب منابع طبیعی را گرفت.
وی، با اشاره به نفوذ برخی از افراد سودجو به بهانه سرمایه گذاری در عرصه های جنگلی، افزود: مسئولان مربوطه بررسی و ارزیابی درستی از زمین های واگذار شده درعرصه های ملی انجام دهند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری، با تاکید بر اینکه هر فرد ایرانی باید جنگل را باغ شخصی خود بداند، تصریح کرد: حفظ عرص های جنگلی برما واجب است.
وی، ضمن اشاره به فعالیت یگانهای حفاظت از محیط زیست و مجریان طرحهای جنگلداری را در جلوگیری از قاچاق چوب، افزود: با این حال در این بخش با کمبود نیرو مواجه هستیم.
نوبخت، با بیان اینکه شیوه دخالت در عرصه های منابع طبعی تغییر کرد، ادامه داد: با هماهنگی دستگاه های قضایی، سپاه و اطلاعات مانع اقدامات غیرقانونی متجاوزان به عرصه های طبیعی که دارای قدرت نفوذ فراوانی هستند، می شویم.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری، با اشاره به خلع ید بسیاری از صاحبان ساختمانهایی که به صورت غیر مجاز اقدام به ساخت و ساز نمودند، اظهار داشت: ۶۰ دستگاه ویلا در عرصه ۲۱هکتاری منابع طبیعی استان ساخته شد که تا کنون فقط موفق به خلع ید ۵ دستگاه ویلا شده ایم.وی، با بیان اینکه یک میلیون و ۱۸۸ هزار هکتار عرصه های جنگلی در حوزه منابع طبیعی ساری وجود دارد، گفت: هدف اصلی سازمان منابع طبیعی حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری از جنگل است.نوبخت، برداشت چوب از اراضی جنگلی را ۳۸۰ هزار متر مکعب عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر یک چهارم از چوبهای جنگلی برداشت می شود.