برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
کارشناس فرهنگی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران از برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب”زن و بازیابی هویت حقیقی” ویژه اعضای مازندرانی شبکه کتابخوانان حرفه ای خبر داد و گفت: این مسابقه تا 7فررودین 93 ادامه دارد.
به گزارش کیاپرس به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان مازندران، علیرضا امیرسلیمانی با بیان اینکه کتاب “زن و بازیابی هویت حقیقی” برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری است، افزود: علاقمندان برای شرکت در این مسابقه می توانند با مراجعه به سایت شبکه کتابخوانان حرفه ای به آدرس booki.ir، فایل pdf این کتاب را دریافت و در مسابقه شرکت نمایند.
وی با اشاره به اینکه این مسابقه از 7 اسفند آغاز شده و تا تاریخ 7 فروردین 93 ادامه دارد، افزود: فایل pdf کتاب از پورتال اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران به آدرس mazandaranpl.ir نیز قابل دریافت است.