تبدیل گلزار شهدای یزد به مرکز فرهنگی،‌ مذهبی و زیارتی

image_pdfimage_print

گلزار شهدای یزد به مرکز فرهنگی،‌ مذهبی و زیارتی تبدیل می‌شود

 بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با اشاره به اینکه گلزار شهدای یزد به مرکز فرهنگی،‌ مذهبی و زیارتی تبدیل می‌شود گفت: ۵۱۵ نخبه در میان خانواده‌های ایثارگران و شهدای یزد شناسایی شدند.

به گزارش کیاپرس از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ عباس زارع در نشست خبری که به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد در ارتباط با ساماندهی گلزار شهدای خلدبرین یزد اظهار داشت: با توجه به جایگاهی که در ارتباط با شهدا در آیات و روایات وجود دارد اظهار داشت: جایگاه شهدا قطعا بسیار بزرگ است و باید این جایگاه را حفظ کنیم.

وی به وضعیت نامناسب سقف و محیط این بنای مقدس که اصلا در شان شهدا نیست اشاره کرد و تصریح کرد: بنای ما بر این است که مجموعه گلزار شهدای یزد را به یک مرکز فرهنگی، مذهبی و زیارتی کنیم و شهروندان بتوانند با حضور در این مراسم، اقدام به زیارت و عبادت کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور  ۹ هزار و ۲۸۹ نفر نخبه در جامعه خانواده شهدا و ایثارگران داریم که ۵۱۵ نفر از آنها مربوط به استان یزد هستند و به نسبت جمعیت استان آمار بسیار بالایی را شامل می‌شود.

زارع تصریح کرد: هشت نفر از نخبگان بنیاد شهید کشور در استارت‌آپ‌ها انتخاب شدند که شش نفر از آنها نخبگان یزد بودند و همین موضوع هم یکی از افتخارات جامعه ایثارگری استان یزد است.

وی ادامه داد: در اشتغال و کارآفرینی افراد زیادی را در جامعه ایثارگری استان داریم که هر یک از آنها موفق به ایجاد اشتغال برای تعداد قابل توجهی از مردم به ویژه جوانان شده‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال پرونده‌های مشاوره در بنیاد شهید تشکیل شد و تجربه،‌ علاقه و توانمندی افراد را در نظر گرفته و بر اساس آن اعلام می‌شود که بهتر است در چه حوزه‌ای مشغول به‌کار شوند.

وی در ارتباط با نوع مشاغلی که جامعه ایثارگری استان وارد به آن می‌شوند با بیان اینکه تنها ۲۵ درصد از کل استخدامی‌های دولت سهم خانواده ایثارگران است گفت: بالغ بر یک هزار نفر متقاضی اشتغال داریم و تا پایان امسال بحث اشتغال فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد برطرف می‌شود.

زارع از برگزاری مسابقه کشوری سلام بر خرمشهر و جشنواره خاطره‌نگاری در بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد و گفت: با توجه به مشارکت خوب مردم یزد در جشنواره‌های پیشین،‌ انتظار می‌رود که در این جشنواره‌ هم مردم یزد حضور خوبی داشته باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد افزود: بنیاد شهید فراخوانی منتشر کرده که نخبگان این جامعه در دو مرحله تابستان و زمستان به مناطق محروم کشور اعزام کرده و در قالب شش گروه جهادی به مردم این مناطق خدمات ارائه کنند.تسنیم

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo