کیاپرس:مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: کشاورزی دقیق مبتنی بر هوش مصنوعی به کشاورزان در کشت محصولات سودآور و پایدار کمک میکند.
به گزارش کیاپرس، محسن علی گل زاده با بیان اینکه بخش کشاورزی برای کمک به تولید محصولات سالم تر، کنترل آفات، نظارت بر خاک و شرایط رشد، سازماندهی داده ها، کمک به حجم کار و بهبود طیف گستردهای از وظایف مرتبط با کشاورزی در زنجیره تامین مواد غذایی، به استفاده از هوش مصنوعی روی آورده است، گفت: هوش مصنوعی به کشاورزان در کشت محصولات سودآور و پایدار با ارائه راهنماییهای مناسب در مورد مدیریت آب، نوع محصولی که باید کشت شود، کاشت بهینه، کنترل حملات آفات و مدیریت تغذیه کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: یکی از موضوعات امیدوارکننده استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد کشاورزی، کیفیت و پایداری زمین و آب است.
به گفته این مسوول آفات یکی از بدترین دشمنانی هستند که به کشاورزان آسیب میرسانند، سیستمهای هوش مصنوعی با استفاده از تصاویر ماهوارهای و الگوریتمها، دادههای تاریخی را مقایسه و میتوانند تشخیص دهند که آیا حشرهای در زمین وجود دارد یا خیر، هشدارها به گوشیهای هوشمند کشاورز ارسال میشود تا بتواند اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهد و از ترکیبی بهینه از راه حلهای کنترل آفات استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی کشاورزی دقیق مبتنی بر هوش مصنوعی با حضور مددکاران ترویجی و کشاورزان پیشرو در مرکز جهاد کشاورزی بیشه شمالی این شهرستان، گفت: در این کارگاه آموزشی چگونگی افزایش بازده و بهبود کمی و کیفی مزارع برنج، نحوه تشخیص آفات و بیماری های مزارع توسط سیستمهای هوش مصنوعی، عکس های هوایی و فناوری های تلفن هوشمند، تشکیل گروه در فضای مجازی برای ارتباط با کشاورزان و ارائه اطلاعات درخواستی کشاورز در راستای کشاورزی دقیق و استفاده بهینه از نهاده ها تشریح شد.