
به گزارش کیاپرس، عبدالرحمن زاغی اظهار کرد: تاکنون با علف های هرز، آفات و بیماری ها در ۱۳۰ هزار و ۸۰۰ هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.
وی با بیان اینکه مبارزه با علف های هرز در ۷۴ هزار و ۴۲۲ هکتار مزارع گندم مازندران صورت گرفت، افزود: مبارزه با علف های هرز پهن برگ در ۳۱ هزار و ۲۸۲ هکتار، کشیده برگ در ۳۱ هزار و ۳۳۸ هکتار و توام (دومنظوره) در ۱۱ هزار و ۸۰۲ هکتار مزارع گندم مازندران انجام شد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: برای مبارزه با علف های هرز در مزارع گندم استان، سموم گرانستار، توفوردی، آکسیال، اتللو، آتلانتیس، پوماسوپر، تیفیس و ویکیلیس مصرف شد.
این مسوول با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی با بیماری ها در ۵۲ هزار و ۲۲۲ هکتار مزارع گندم مازندران انجام شد، تصریح کرد: مبارزه با بیماری های سفیدک سطحی در هزار و ۶۰۲ هکتار، سپتوریوز برگی در هزار و ۷۷۰ هکتار، زنگ زرد در ۳ هزار و ۱۱۴ هکتار، لکه خرمایی در ۶۸۲ هکتار، فوزاریوزم خوشه در ۲۹ هزار و ۲۱۹ هکتار و توام (سفیدک سطحی و سپتوریوز برگی) در ۱۵ هزار و ۵۸۷ هکتار مزارع گندم مازندران با استفاده از سموم تیلت، فولیکور، آرته آ، اینوور، رکس دو، نالکن و آلتو صورت گرفت.
وی با بیان اینکه مبارزه با آفات نیز تاکنون در ۴ هزار و ۱۵۶ هکتار مزارع گندم استان انجام شد، افزود: مبارزه با حلزون در ۳ هزار و ۸۲ هکتار، سوسک لما در ۴۱۸ هکتار، کرم مفتولی در ۱۰ هکتار، شته و لما در ۶۱۱ هکتار و سوسک سیاه زابروس در ۲۷ هکتار مزارع گندم با استفاده از سموم گرانول دیازینون، کنفیدور، سومیتیون، مالاتیون و متالدهاید صورت گرفت.