آغاز نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه رمضان

image_pdfimage_print
مدیر کل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش کیاپرس، دکتر گلپایگانی گفت: در ادامه اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز این طرح در ماه مبارک رمضان نیز با تشکیل اکیپ‌های ثابت و سیار از مراکز تحت نظارت از جمله کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، واحد‌های بسته بندی و قطعه بندی گوشت، مراکز عرضه‌ی مواد خام دامی، رستوران‌ها و مراکز طبخ غذا، واحد‌های لبنیاتی اجرا خواهد شد.

هدف از اجرای این طرح اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با هدف اطمینان از سلامت فرآورده‌های خام دامی است.

نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید، نگهداری، توزیع، حمل و نقل وعرضه‌ی فرآورده‌های خام دامی از جمله‌ی مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می‌رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت‌ها در واحد‌ها با برقراری امنیت غذایی سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تامین و تضمین می‌کند.

گلپایگانی در پایان از مردم خواست تا هر گونه تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی را با شماره ۱۵۱۲ در میان گذاشته تا اقدامات قانونی لازم در دستور کار بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار گیرد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo