همه باید در تحقق شعار مبارزه با سو مصرف و قاچاق مواد مخدر کمک کنند

image_pdfimage_print

نشست خبری مدیرکل بهزیستی مازندران با اصحاب رسانه به مناسبت هفته مبارزه با سو مصرف و قاچاق مواد مخدر در سالن کنفرانس شیرخوارگاه شکوفه با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل َبهزیستی مازندران؛ دکتر فرزاد گوهردهی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از مشکلات و معضلات بهداشتی و اجتماعیِ کشورهای جهان است، گفت: اعتیاد مسئله چند بعدی و چند وجهی است بنابراین نباید همه وظایف مرتبط با آن، برعهده یک نهاد یا دستگاه خاصی واگذار شود زیرا حل این معضل، عزم و خرد جمعی را می طلبد.

وی با بیان اینکه ۵ تا ۹ تیرماه هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است ، افزود: شعار امسال روز جهانی مبارزه با مواد مخدر« حقایق درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی ها را نجات دهیم» می باشد که همه دستگاه ها و سازمان های مردم نهاد باید در تحقق این شعار تلاش کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه سازمان بهزیستی از طریق خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، خط ۱۲۳ و خط ملی اعتیاد با شماره ۰۹۶۲۸ خدمات مشاوره ای را در زمینه اعتیاد ارائه می دهد، ادامه داد: خط ۱۴۸۰صدای مشاور از ۸صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی نیازهای هم استانی های عزیز می باشد.

دکتر گوهردهی به خدمات درمانی بهزیستی مازندران در این حوزه اشاره کرد و گفت : در استان مازندران یک مرکز دولتی و ۵۹ مرکز سرپایی درمان اعتیاد فعالیت می کنند که در سال گذشته به بیش از ۸ هزار نفر از جامعه هدف بهزیستی خدمات ارائه شده است.

وی با اشاره به مراکز اقامتی میان مدت، افزود: در سال گذشته ۵۳ کمپ در استان مازندران فعالیت کردند که بالغ بر ۷هزار نفر در این مراکز خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه در سال گذشته مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد بهزیستی مازندران در شهرستان جویبار راه اندازی شده است، ادامه داد: ظرفیت این مرکز ۶۰ نفر می باشد که با توجه به شیوع کرونا در حال حاضر ۳۰ نفر در آن پذیرش می شوند که به‌ منظور حرفه‌ آموزی و اشتغال بیماران، کارگاه های حرفه‌آموزی در آنجا در حال فعالیت هستند.

دکتر گوهردهی خاطر نشان کرد: در استان مازندران ۱۳ مرکز کاهش آسیب ناشی از اعتیاد وجود دارد که به بیش از سه هزار نفر خدمات لازم را ارائه داده است.

وی به نگهداری و درمان معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: مرکز دولتی درمان ، نگهداری و کاهش آسیب اعتیاد استان مازندران در سال گذشته تعطیل بود که این خدمات در ۱۵ مرکز تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ ارائه شده است.

مدیرکل بهزیستی مازندران افزود: در سال گذشته ۲۰ هزار بیمار در ۱۴۵ مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد بهزیستی مازندران پذیرش و تحت درمان قرار گرفتند.

دکترگوهردهی با بیان اینکه با همکاری سازمان فنی و حرفه ای مهارت آموزی در جهت اشتغالزایی بهبودیافتگان انجام شده است، ادامه داد: در سال گذشته به ۴۹۲ نفر از بهبودیافتگان متقاضی وام اشتغالزایی، بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی به آموزش عوارض اعتیاد و مهارت های زندگی به جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته به ۲۰۰ هزار نفر از جامعه هدف بهزیستی آموزش های لازم در زمینه اعتیاد به صورت مجازی ارائه شده است

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo