درگیری مسلحانه ظهر روز جمعه در ساری بین فروشندگان موادمخدر

image_pdfimage_print

ماجرای درگیری مسلحانه ظهر جمعه در ساری چه بود؟
کیاپرس : معاون اجتماعی فرمانده انتظامی مازندران گفت که درگیری مسلحانه ظهر روز جمعه در ساری بین فروشندگان موادمخدر با یکدیگر به خاطر اختلافات شخصی و درونی بود.

به گزارش کیاپرس ، سیدجعفر ساداتی در گفت و گو با ایرنا افزود: درگیری مسلحانه با سلاح شکاری مربوط به ارازل و اوباش فروشنده موادمخدر بود که در کمربندی جنوبی شهر ساری رخ داد و بر اثر آن یک نفر زخمی شد.

وی با بیان اینکه بعضی شبکه‌های مجازی شایعاتی در باره فوت یک نفر بر اثر درگیری مسلحانه منتشر کردند ، گفت : در این درگیری کسی به قتل نرسید و فقط یک نفر مرد زخمی شد که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال یافت.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی مازندران حال فرد مصدوم را مساعد توصیف کرد و افزود : یکی از ارازل توسط نیروی پلیس دستگیر شد و چندین نفر دیگر نیز شناسایی شدند که تلاش برای دستگیری آنها ادامه دارد.

سیدجعفر ساداتی به ادامه افزود: این درگیری یک تسویه حساب شخصی دو گروه از اراذل و اوباش بوده و فقط یک نفر زخمی شده است.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo