به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، سید اسماعیل علوی با اشاره به بازدید فرماندار میاندرود و هیات همراه از مرکز خرید گندم مومنی این شهرستان در هفته جهاد کشاورزی، بیان کرد: تاکنون ۸۰۰ تن گندم توسط این دو مرکز از کشاورزان میاندورودی خریداری شده است.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت گندم این شهرستان ۲ هزار و ۸۶۶ هکتار است، میانگین عملکرد گندم در این شهرستان را ۴ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم اعلام کرد.
علوی اظهار کرد: طی این بازدید فرماندار میاندورود و هیات همراه بصورت چهره به چهره با گندمکاران و نمایندگان آنان به بحث و گفتگو و بیان مسائل و مشکلات پرداختند و بر چگونگی روند خرید، سیلو کردن و تبدیل به آن به آرد نظارت داشتند.
وی ادامه داد: امسال ۲ مرکز خرید تضمینی گندم در این شهرستان فعال شده و هم اکنون آماده دریافت گندم مازاد بر مصرف کشاورزان با قیمت خرید تضمینی ۲۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم است.
علوی با بیان اینکه در مزارع گندم این شهرستان ۵۱۰ تن انواع بذر گواهی شده مادری و خود مصرفی استفاده شد، گفت: پیشبینی میشود امسال با میانگین عملکرد ۴ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم در هر هکتار، ۱۱ هزار و ۷۵۰ تن گندم در مزارع این شهرستان تولید شود.