بستری شدن ۶۰ بیمار مشکوک به کرونا در مازندران طی ۲۴ ساعت

image_pdfimage_print
بستری شدن ۶۰ بیمار مشکوک به کرونا در مازندران طی 24 ساعت

کیاپرس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۶۰ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

به گزارش کیاپرس به نقل از ایلنا، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان مازندران گفت: ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۶۰ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی افزود: ظرف همین مدت تعداد ۴۱ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

موسوی گفت: هم اکنون ۲۶۵ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

این مقام مسئول عنوان کرد: مسافرت و رعایت نکردن فاصله گذاری‌های اجتماعی در کشور از عوامل اصلی افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در روزهای اخیر است.

لازم به ذکر است مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا رعایت بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک و دستکش، اجرای فاصله گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی آن و پرهیز از مسافرت های غیر ضروری است.

سلامت نیوز: بستری شدن ۶۰ بیمار مشکوک به کرونا در مازندران طی ۲۴ ساعت

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo