طرح سه‌فوریتی برای تعطیلی یک ماهه کشور جهت مقابله با بیماری کرونا در مجلس رای نیاورد

image_pdfimage_print

مجلس نمایه

کیا پرس : نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء با طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور برای مقابله با کرونا مخالفت کردند.

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(سه‌شنبه، ۱۹ فروردین) با طرح سه‌فوریتی برای تعطیلی یک ماهه کشور جهت مقابله با بیماری کرونا مخالفت کردند.

براساس این گزارش، مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس که در غیاب علی لاریجانی ریاست جلسه علنی را به عهده داشت، درباره این طرح سه فوریتی اعلام کرد که اصلا هیئت‌رئیسه مجلس نباید این طرح را می‌پذیرفت، زیرا دولت باید با فراهم کردن سازوکارهای آن جهت تعطیلی کشور، لایحه‌ای به مجلس ارائه دهد.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء به روش قیام و قعود با این طرح سه‌فوریتی مخالفت کردند.

منبع: فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo