ضد عفونی مراکز ارزیابی هر ۲ ساعت یک بار / توقف فعالیت به جهت ضد عفونی و تجهیز

image_pdfimage_print
مراکز ارزیابی کرونا در مازندران  از ساعت ۸ تا ۲۴ فعال است

– سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد که تمامی مراکز تب‌سنجی کرونا در سطح استان از ساعت ۸ صبح فعالیتشان را آغاز می‌کنند و تا ساعت ۲۴ یا ۱۲ شب فعال هستند.

دکتر سیمین بابایی شامگاه جمعه در واکنش به گلایه برخی شهروندان مبنی بر تعطیلی فعالیت مراکز ارزیابی کرونا در استان طی روز جمعه ،  گفت که بسته شدن مراکز برای دقایقی طبیعی است ، چون  برای انجام برخی اقدامات شامل ضدعفونی کردن مرکز ، بهینه سازی تجهیزات و مواردی از این دست ، فعالیت مراکز دقایقی متوقف می شود و در آن زمان پذیرش ندارند.

وی علت بسته بودن مرکز ارزیابی کرونا بیمارستان امام خمینی (ره) ساری را که مورد انتقاد برخی از شهروندان قرار گرفت ، اجرای عملیات ضدعفونی عنوان کرد و افزود : تمامی مراکز باید به صورت مستمر و هر ۲ ساعت یک بار فضای فعالیت خود را ضد عفونی کنند.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : در حال حاضر ۱۷ مرکز در سراسر استان مازندران فرایند ارزیابی کرونا را انجام می دهند که تمامی آنها فعالیتشان از هشت صبح آغاز می شود و تا ۱۲ شب خدمات دهی می کنند.

بابایی همچنین تاکید کرد که تمامی مراکز بهداشتی ، خانه بهداشت و مراکز درمانی عمومی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران آزمایش ارزیابی کرونا را انجام می دهند ، ولی ین مراکز فعالیتشان روزانه و برابر روال قبلی است.

ورود کرونا به مازندران از پنجشنبه هفته پیش با شناسایی و قرنطینه ۲ فردی که به قم مسافرت داشتند اعلام شد و از آن زمان به بعد ابتلا به کرونا تبدیل به دغدغه اصلی مردم استان شده است.

بر اساس اطلاعات رسمی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت ، تاکنون نمونه ۲۴ بیمار مشکوک در مازندران به کرونا مثبت بوده است و یک نفر هم که مسافری از تهران بود ،  اوایل هفته جاری در تنکابن به خاطر ابتلا به کرونا جان باخت.

بر اساس گزارش های رسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل ، طی یک هفته گذشته بیشتر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی استان را افرادی تشکیل می دهند که تحت تاثیر جو روانی شیوع کرونا ، دغدغه ابتلا به این بیماری را دارند در حالی که هیچ نشانه ای از بیماری در آنها وجود ندارد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo