نمایشگاه عکس « ۱۲ روز ایران» در قریب به ۴۰ کشور برگزار می شود

کیاپرس/دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی و رییس نمایشگاه عکس« ۱۲ روز ایران» گفت: به مدد، همراهی و تلاش عزیزان ما در سازمان فرهنگ ارتباط اسلامی و با کمک مجموعه های مردم در دنیا، نمایشگاه عکس « ۱۲ روز ایران» در قریب به ۴۰ کشور برگزار شود.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر داود عامری در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس « ۱۲ روز ایران» که در فرهنگستان هنر برگزار شد، افزود: تاکنون نزدیک به ۱۸ سازمان مردم نهاد در نقاط مختلف دنیا اعلام آمادگی برای برپایی این نمایشگاه کردند.

وی گفت: برپایی اینگونه نمایشگاه ها هزینه های سختی برای سازمان های مردمی بین المللی خواهد داشت اما با وجود این موضوع، آنها از برگزاری این نمایشگاه استقبال کردند.

وی ادامه داد: در کشور هم تاکنون ۲۱ کشور اعلام آمادگی برای برگزاری این نمایشگاه را کردند به عبارتی این نمایشگاه در استان های مختلف برگزار خواهد شد تا بخشی از قدرت همبستگی و ملی را به تصویر بکشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo