صادرات بیش از ۳۶ هزار تن انواع محصولات کشاورزی مازندران به خارج از کشور

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات بیش از ۳۶ هزار و810 تن انواع محصولات کشاورزی از استان مازندران به خارج از کشور در سه ماهه نخست سالجاری خبر داد.

مهندس دلاور حیدر پور طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: در راستای صادرات محصولات غیر نفتی به خارج از کشور، در سه ماهه اول سالجاری بیش از ۳۶ هزار و ۸۱۰ تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش بالغ بر ۵۱ میلیون و ۵۴۱ هزار دلار از گمرکات استان مازندران به خارج از کشور صادر گردید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی هشت و نیم درصد و از لحاظ ارزشی سه درصد افزایش داشته است.

او با اشاره به اینکه این محصولات کشاورزی شامل کیوی، سیب درختی، گل و گیاه و فرآورده های لبنی بوده است، عراق، ترکمنستان، روسیه، جمهوری آذربایجان، ازبکستان و تاجیکستان را از کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی استان مازندران در مدت زمان فوق اعلام داشت.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان تنوع و کیفیت بسته بندی مناسب محصولات کشاورزی، افزایش سطح مهارت و تخصص صادر کنندگان محصولات کشاورزی، افزایش توان بازاریابی صادرکنندگان محصولات کشاورزی، بالا بودن کیفیت محصولات کشاورزی، ثبات ارزش ارز، حضور در نمایشگاه های کشورهای هدف جهت معرفی توانمندی های صادراتی و … را از دلایل مهم رشد صادرات محصولات کشاورزی استان مازندران به خارج از کشور در سه ماهه نخست سالجاری برشمرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *