افزایش نگرانکننده گازگرفتگی سگ در مازندران؛ رشد ۳۷ درصدی مصدومان

به گزارش کیاپرس، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اعلام کرد که در هفت ماه نخست امسال ۱۰۳ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردهاند.
این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش داشته است.
علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، با اشاره به اینکه از مجموع این افراد ۷۲ نفر مرد و ۳۱ نفر زن هستند، گفت: بیشترین تعداد مصدومان مربوط به گروه سنی ۴۱ تا ۵۰ سال با ۲۵ مورد و کمترین آمار مربوط به گروه سنی ۵۱ تا ۶۰ سال با ۱۱ مورد بوده است.
تنکابن در صدر آمار گازگرفتگی سگ بر اساس آمار مراکز پزشکی قانونی، شهرستان تنکابن با ۲۱ مورد، چالوس با ۱۴ مورد و ساری با ۱۳ مورد بیشترین تعداد گازگرفتگی سگ را ثبت کردهاند.
از سوی دیگر، شهرستانهای عباسآباد، کلاردشت، میاندرود و بهشهر با یک مورد کمترین آمار را به خود اختصاص دادهاند.
گفتنی است، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲۳ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که ۸۷ نفر مرد و ۳۶ نفر زن بودند.