
کیاپرس/رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: براساس آخرین ارزیابی سطح ضریب هوشی در دنیا، ایرانیان رتبه سوم را دارد در حالیکه آمریکا که به عنوان مهد علم می شناسیم در رتبه چهل و ششم قرار دارد.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر عبدالرضا پازوکی در نشست خبری کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت افزود: کره جنوبی و چین رتبه های اول و دوم را دارند.
وی تاکید کرد: قطعا با همکاری استادان بالینی حوزه پزشکی و متخصصان فنی مهندسی می توان به دستاوردهای ارزشمندی در زمینه هوش مصنوعی دست یافت.
وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی علم نوین و جدیدی است، افزود: با توجه به اینکه توانمندی علمی استادان ما در این زمینه بالینی فوق العاده بالاست می توان از این ظرفیت در جهت نهادینه شدن هوش مصنوعی در کشور بهره فراوانی برد.
وی تاکید کرد: همه ملت ها از جمله ایران می توانند از مزیت های هوش مصنوعی بهره مند شوند و ما هم باید همراه با سایر کشور در این اقدام کنیم.
پازوکی به برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای دانشجویان، استادان و همچنین سمپوزیوم برای سایر گروه های علوم پزشکی که در دانشگاه حضور ندارند، اشاره کرد و گفت: ۳ دوره سمپوزیوم و کارگاه های متعددی در زمینه هوش مصنوعی برگزار شد. زمینه های پیشگیری تا درمان با استفاده از هوش مصنوعی در قالب ۲ رویداد برگزار شد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها دانشگاهی است که رشته تحصیلی PHD دارد و فارغ التحصیلان ما در این زمینه فعالیت های خوبی داشتند.
پازوکی در پاسخ به سئوال خبرنگاران با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی با وجود همه مزایایی که در حوزه سلامت دارد، با این وجود دستیار پزشک است و تصمیم نهایی را پزشک متخصص باید بگیرد، گفت: با این وجود بهره گیری از هوش مصنوعی در مناطق محروم برای ارجاع بیماران به مراکز سطوح بالاتر خدمتی، کاهش هزینهها، کمتر شدن خطاهای پزشکی و در نهایت شخصی سازی روشهای طبابت براساس ژنوم هر فردی، تاثیر گذار و مفید است.
وی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در زمینه تور مطالعاتی برای پزشکان و مدیران تاجیکستانی عنوان کرد: این تور مطالعاتی برای ۲۴ مدیر و پزشک تاجیکستانی در راستای آموزش نظام نظام مراقبتی بهداشتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران براساس توصیه سازمان جهانی بهداشت در حال اجرا است، شبکه بهداشت ایران در دنیا مطرح بوده و افزایش شاخص رشد امید به زندگی و طول عمر به همراه کاهش مرگ مادر باردار از رقم ۱۴۰ در ۱۰۰ هزار به ۲۰ در ۱۰۰ هزار، گوشه ای از دستاوردهای شبکه بهداشت ایران است.