شیوع ر‌ماتیسم مفصلی در زنان

شیوع ر‌ماتیسم مفصلی در زنان

کیا پرس:استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بالای ر‌ماتیسم مفصلی در زنان نسبت به مردان، گفت: آنچه مسلم است، این بیماری درمان قطعی ندارد که بخواهیم داروها را کنار بگذاریم.

به گزارش کیا پرس به نقل از روزنامه جام جم ،دکتر زهرا ذاکری افزود: بیماری آرتریت روماتوئید یا همان ر‌ماتیسم مفصلی، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های التهابی مفصل است که یک درصد جامعه و شاید کمی بیشتر را درگیر می‌کند. شایع‌ترین سن ابتلا به این بیماری در زنان بعد از دوران یائسگی و دهه سوم و چهارم زندگی است.

وی تاکید کرد: متاسفانه برخی این عارضه را با آرتروز اشتباه می‌گیرند و به آن توجه نمی‌کنند. در حالی که در این بیماری به تدریج با تغییرات فرم مفصلی مواجه می‌شویم که باید آن را جدی گرفت. وی به علائم ر‌ماتیسم مفصلی اشاره کرد و افزود: خشکی‌های صبحگاهی، تورم مفاصل و سابقه فامیلی مثبت، از جمله علائم ابتلا به این بیماری است که با مراجعه به پزشک متخصص، باید نسبت به تشخیص آن اقدام کرد.