جان باختن کشاورز قائمشهری در اثر برق گرفتگی

مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت : کشاورز ۵۴ ساله در یکی از روستاهای قائمشهر بر اثر برق‌ گرفتگی موتورپمپ شالیزاری جان باخت.
به گزارش کیاپرس به نقل از  روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران ، دکتر علی عباسی با اشاره به اینکه ورود جریان برق از ناحیه دست چپ و خروج آن از قسمت دست راست منجر به مرگ این مرد ۵۴ ساله شد از کشاورزان خواست به هنگام استفاده از موتور پمپ برای آبیاری مزارع خود رعایت دقت ، ایمنی و مواظب کابلهای برق موجود مزارع باشند تا دیگر شاهد اینگونه حوادث نباشیم .
عباسی افزود: برق گرفتگی از حوادث شایعی است که همگام با صنعتی شدن زندگی انسان امروزی، آمار آن رو به افزایش است.
وی توضیح داد: قرار گرفتن ۲ نقطه از بدن در مسیر جریان برق، موجب عبور برق از بدن می‌شود و با توجه به شدت و مدت عبور جریان برق گرفتگی به وجود می‌آید.
مدیر کل پزشکی قانونی استان یادآوری کرد: در سال گذشته (نود وهفت) ۲۸ نفر به علت برق گرفتگی جان خود را از دست دادند که این آمار در زمان مشابه سال گذشته ۲۱ نفر گزارش شده است.