پلمپ یک واحد قصابی در بابلسر

‌کیاپرس : به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر یک واحد قصابی بدلیل کشتار غیر مجاز و عرضه گوشت غیر بهداشتی پلمپ شد.

به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، در راستای تشدید کنترل بهداشتی دامپزشکی ایام ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان بابلسر یک واحد قصابی را بدلیل کشتار قاچاق و خارج از شبکه بهداشتی پلمپ کردند.

دکتر کریم پور رئیس دامپزشکی شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار با اعلام این خبر افزود، در پی بازدیدهای کارشناسی انجام شده توسط بازرسان بهداشتی واحد نظارت این اداره از سطح مراکز عرضه این شهرستان ۱ واحد قصابی به دلیل کشتارغیرمجاز دام وعدم رعایت موازین بهداشتی توسط کارشناسان این اداره و با هماهنگی نیروی انتظامی پلمپ و از ادامه فعالیت این واحد جلوگیری بعمل آمد.

وی با بیان اینکه گوشت‌های عرضه شده در قصابی‌ها باید در کشتارگاه با نظارت دامپزشکی ذبح شود، خاطرنشان کرد: در کشتارگاه ، دام قبل، حین و بعد از کشتار توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظران شرعی مورد معاینه قرار می گیرد، که این امر سبب کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌شود.