فرزانه شهردار ساری شد/ جزئیات جلسه رای‌گیری شهردار ساری

عبدالحمید فرزانه کناری با ۵ رای با مدرک کارشناسی به عنوان شهردار مرکز استان انتخاب شد.
فرزانه شهردار ساری شد/ جزئیات جلسه رای‌گیری شهردار ساری

به گزارش کیاپرس به نقل از فارس، چهل و سومین جلسه شورای شهر ساری در دوره پنجم عصر امروز با موضوع رای‌گیری بین دو کاندیدای تصدی سمت شهردار با حضور اصحاب رسانه آغاز شد.

جوابیه استعلام شورای شهر ساری برای احراز پست شهرداری توسط عبدالحمید فرزانه از وزارت کشور مثبت اعلام شد.

با رای اعضای شورای شهر عبدالحمید فرزانه‌کناری با مدرک کارشناسی با پنج رای موافقش شهردار ساری شد و کوروش یوسفی ساداتی عضو شورای شهر و کاندیدای این سمت چهار رای کسب کرد.

* صحبت‌ها و اظهارنظر اعضای شورای شهر در جلسه رای‌گیری

دقت عملی و به حق در پرونده کاندیدا اعمال شد

رئیس شورای شهر ساری اظهار کرد: برای رفع ابهامات و سوالات نامه‌هایی را به وزارت کشور و استانداری فرستاده شد و استعلامات از وزارت کشور گرفته شد و در نامه ابتدایی عبدالحمید فرزانه‌کناری با مدارک ارائه شده و سوابق مرتبط امکان تصدی شهرداری میسر است.

سیدمسعود مدینه افزود: دقت عملی در بررسی پرونده و مدارک تحصیلی و کاری کاندیدا به حق انجام شده و نمی‌توانیم عملا سکان شهر را به دست کسانی بدهیم که می‌خواهند برای کارهای دیگری ورود پیدا کنند.

علیجان شمشیربند دیگر عضو شورای شهر ساری تصریح کرد: برای فرزانه از وزارت کشور استعلام شده و برای کوروش یوسفی از استانداری استعلام گرفته شد، آیا دلیل خاصی بود یا درخواست خود کاندیدا بود.

استعلام فرزانه فاقد اعتبار است

اسفندیار عشوری دیگر عضو شورای شهر ساری در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر کاندیدای شهرداری باید دارای فوق‌لیسانس باشد و این واضح است و ابهامی ندارد و استعلام مدارک عبدالحمید فرزانه از مدیرکل دفتر امور شورا شهر و روستا فاقد اعتبار است.

عضو شورای شهر ساری خاطرنشان کرد: ۷ نفر از کاندیدا را به استناد وزارت کشور با این بخش‌نامه رد کردید و دو نفر را به صحن شورا آوردید و برای یکسری بخش‌نامه اعمال می‌کنید و برای دیگران اعمال نمی‌کنید.

وی تاکید کرد: بخش‌نامه‌ای که لغو شده است، چرا باید در صحن شورا مطرح شود؟ کار غیرقانونی است و این مصوبه شورا قانونی نیست.

پرداخت حقوق ۱۴ میلیاری پرسنل شهرداری ساری

علی‌اکبر زلیکانی دیگر عضو شورای شهر ساری افزود: هر دو کاندیدا از خودگذشتگی کردند و شهرداری عرصه سختی است، شهرداری ساری بیش از ۱۴ میلیارد تومان در ماه حقوق پرسنل خود را می‌دهد و در خیلی از شهرداری‌ها کل بودجه آنها به این مبلغ نمی‌رسد.

سرانه ورزشی کم است

سعید نجاریان دیگر عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه در قبل انقلاب ۴ سینما فعال در ساری بود، اظهار کرد: در حال حاضر در ساری یک سینما وجود دارد که تمام مراسم‌ها، نمایش‌ها و تودیع و معارفه‌ها آنجا انجام می‌شود.

این عضو شورای شهر گفت: اگر منتظر باشیم سرمایه‌گذار فضای فرهنگی و ورزشی صد درصدی انجام دهد و هیچ گاه این امر میسر نمی‌شود و کسی که در این عرصه بیاید باید مشوق‌های تشویقی بگذاریم.

وی تصریح کرد: سرانه ورزشی ساری بسیار کم است و باید به این سمت و سو برویم و سرانه را بالا ببریم.

با فساد و رانت مقابله می‌شود

شهردار ساری اظهار کرد: مقابله و جلوگیری از هرگونه فساد یا رانت در تمام امور شهرداری یقینا مدیریت می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن این مورد حل و فصل می‌شود و این قول را به شورای شهر خواهم داد.

عبدالحمید فرزانه افزود: به شدت به دنبال اصلاح ساختار ساختار مالی، اداری، شهرسازی، خدمات شهری ، سازمان‌های تابعه و رضایتمندی مردم مرکز استان را کسب کنیم.