بیانیه رهبر معظم انقلاب نقشه‌ راه برای نخبگان و جوانان دانشگاهی

جلسه هم اندیشی رابطین ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رابطین ایثارگران دانشگاه ها و مراکز آموزشی شهرستان ساری برگزار شد.

به گزارش کیاپرس ، دکتر منصور رنجبر ، مدیر ستاد و شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این نشست با اشاره به بیانیه هوشمندانه رهبر معظم انقلاب که در ابتدای چهلمین سال دوم انقلاب صادر شد، از این بیانیه به عنوان نقشه‌ کامل راه برای نخبگان و جوانان دانشگاهی جهت طی کردن مسیر علمی در آینده یاد کرد و خواستار توجه به مبانی راهبردی آن شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در جمع رابطین ایثارگران دانشگاه ها و مراکز آموزشی شهرستان ساری با بیان اینکه مشکلات خاصی که دانشجویان شاهد و ایثارگر در خانواده های خود تجربه می کنند و استرسی که دارند درک گردد افزود: باید مسائل بهداشت روان دانشجویان شاهد و ایثارگر از بدو ورود به دانشگاه مورد بررسی قرارگیرد و از نظر روانشناختی نیز از ترم اول تا پایان دوران تحصیل مورد حمایت قرار بگیرند .

دکتر سید عباس موسوی خواستار تمرکز به مسائل دانشگاه شد و خاطر نشان کرد: باید وارد شوند تا بتوانند راه فرهنگ و ایثار شهدا را ادامه دهند و ماهم قدمی در این راه برداشته باشیم.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد: با استفاده حداکثری از امکانات آموزشی و مالی و بهره گیری از اساتید مشاور به تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر کمک کنیم و افرادتوانمندی به جامعه وارد نماییم تا در جهت ادامه راه شهدا و ایثارگران گام های موثر و سازنده برداریم.